Off–Page SEO оптимизация


Сподели в  

Off–Page SEO оптимизация се наричана още външна оптимизация или линк билдинг, което означава че се оптимизира извън сайта.

При този тип оптимизация се пишат голямо количество текстове и се публикуват в много различни сайтове. Методите за Off–page SEO оптимизация се свеждат до линк билдинг (Link Building), което означава изграждане на връзки към вашият сайт.

Важно е да се знае, че този тип оптимизиране е много трудоемко, а от там влияе съответно и на цената за оптимизиране на сайта или електронният магазин. При извършването на този тип оптимизация, трябва да се пишат големи количества уникални текстове. Всеки текст трябва да се публикува заедно с линк към сайта. За максимален ефект на този вид оптимизация е да се публикува, една публикация и един линк към един сайт.

За да не бъдете наказани от Google трябва да се публикуват примерно 50 различни публикации с 50 различни линка в 50 различни уеб сайта.

Off–page SEO оптимизацията или така наречената външна SEO оптимизация се извършва като уеб сайта се регистрира в директории, размяна (обмен) на линкове между един или повече уеб сайта.

Публикуване на постове в социалните мрежи и популяризиране на уеб сайта в тези социални мрежи, трябва да се публикуват качествени статии, като е важно съдържанието на статиите да е полезно за потребителите за да се получи по-добър ефект.

 
bg en
Всички права запазени ® 2023
Този сайт използва бисквитки.