Изработка на сайт

Изработка на сайт за недвижими имоти – портфолио
Този раздел има две насочености – разработването на уеб сайт за агенция за недвижими имоти или разработването на уеб сайт за строителна компания.
Повечето агенции за недвижими имоти имат за цел да предоставят на своите клиенти най-пълна, актуална информация за имоти, предлагани за наем или продажба. Сайтовете, създадени от Интерсофт, имат удобна и добре обмислена система за търсене и филтриране, която за секунди предоставя на потребителя информация за желаните недвижими имоти.
Създаването на сайт на агенция за недвижими имоти обикновено е доста сложен процес, отнемащ време и познаване на спецификите, така че е по-добре да го поверите на професионалисти. В нашата работа сме разработили десетки такива сайтове и имаме и знанието и опита за да сме Ви от полза. Главното в подобни сайтове е изработването на търсачка за добавените оферти за имоти. Важно е безупречното техническо изпълнение, създаването на модули за добавяне на имоти - потребители и агенти да могат да регистрират и публикуват данни на обекта. Район, типа имот, квадратури, цена, снимки и всичко това да се синхронизира с търсачката в сайта. Важна е техническата страна на разработването на сайт за недвижими имоти, защото структурата на базата данни е сложна и огромна, а сайтът трябва да работи бързо и лесно да се навигира в него.
Разработена е и възможност, към всяко едно предложение, да изпратите запитване и да си уговорите среща с посредник за оглед.
 
Разработването на сайт за строителна компания е необходимост, не само защото изглежда престижно, но създавайки виртуален офис и изнасяйки проектите в интернет пространството, клиентите винаги ще имат достъп до информация, която е специфична. Могат да се запознаят с визуализацията на сградата, чертежи, етажни разпределения, квадратура, изложение, цена. Всички детайли за един апартамент или сграда, които са важни за крайния клиент могат да се видят в сайта и да се направи онлайн запитване, чрез контактна форма. Цялата тази функционалност е разработена със специални модули в административният панел (cms) и се попълва лесно от служителите на строителната компания.
Съвременният бизнес не може без онлайн присъствие, нещо повече - ако една компания няма уеб сайт, нивото на доверие в нея рязко спада. Затова и ние от Интерсофт Ви предлагаме да се възползвате от опита ни в изработката на уеб сайт за агенция за недвижими имоти или разработването на уеб сайт за строителна компания, а в допълнение можем да ви предложим поддръжка на сайт и SEO оптимизация за търсачки.
 

Контакти
СОФИЯ
бул. Витоша 131 А
+359 2 412 88 33
ВАРНА
ул. Ал. Дякович 45
+359 52 733 233


bg en
Всички права запазени ® 2021
Този сайт използва бисквитки.