Изработка на сайт

Изработка на уеб сайт за хотел - портфолио.
Всеки един сайт за хотели е създадени да отговарят на най-новите тенденции в индустрията - модул за онлайн резервации, показване на стаи и леглова база, възможност за оферти, записвания, закуски, вечери и всякакви екстри на вашият обект, показване на забележителности на района, модул новини и възможност за записване за бюлетин. В уеб сайта за хотели има възможност да се опишат всички неща, които са интересни за съвременното младо поколение: състоянието на конферентни зали, наличието на безплатен Wi-Fi достъп в помещенията, възможностите за room service, all inclusive, СПА център към хотела и мн. други.

Всички сайтове имат интуитивен административен панел (cms) за да можете лесно и бързо да добавяте страници, да пишете текстове или редактирате, да добавяте снимки. В админ панела има разработен модул за SEO оптимизация на сайт за хотели и ако не сте СЕО специалист, може да се доверите на нашите знания и опит, за да се индексира сайтът, да привлече трафик и да се превърне в сайт, който носи реална печалба!

Хотелската индустрия е изключително специфична, затова е необходимо познание и специален подход за изработката на уеб сайт за хотели. Разработваме уеб сайтовете, така, че да са удобни за потребителя и правилно да представят хотелските услуги. В наши дни много пътници използват мобилни устройства, за да планират пътуването си и да резервират хотелски стаи. Затова много важен момент в разработката е сайтът да е с респонсив дизайн, за да може през телефон, таблет или смартфон да се правят онлайн резервации.

Висококачественият уеб сайт на хотела не е само имидж, той е основният инструмент за директни резервации на стаи и привличане на нови клиенти.
Всяка цена за изработката на уеб сайт за хотел се изчислява индивидуално в зависимост от Вашите изисквания и нужди, а може и да се възползвате от нашият разработен готов пакет Уеб сайт за хотел.

8 съвета при избор на фирма за изработка на сайт

Търсите фирма за изработка на уеб сайт или онлайн магазин? От решаващо значение е да се намери правилната уеб агенция при започване на онлайн бизнес. Работата с...

повече

Изработка на сайт с Custom CMS или с готова платформа?

Предстои Ви изработка на онлайн магазин или сайт и възниква въпросът коя платформа да изберете? Вариантите пред Вас са да изберете готова платформа като...

повече

Изработка на уеб сайт, цена за уеб дизайн и програмиране

Изработка на уеб сайт, цена за уеб дизайн и програмиране Създаване на уеб сайт - бързо и лесно :) Създаване на уеб страница. Звучи сложно, нали? Това не е така! Вие не...

повече
bg en
Всички права запазени ® 2024
Този сайт използва бисквитки.