Поддръжка на сайт

Поддръжка на WordPress сайт и защо е нужна?


WordPress е една от най-разпространите платформи за създаване и изработка на фирмен уеб сайт или изработка на онлайн магазин и много собственици на фирми, малък и среден бизнес я използват за представяне в Интернет. За съжаление тази платформа е и най-атакуваната от хакери, което създава огромно неудобство на собствениците, за които самоподдръжката се оказва непосилна. 
Във Интерсофт имаме и опита и квалификацията да ви предложим професионална поддръжка на WordPress сайт и администриране на вашият уеб сайт създаден с WordPress.
 

Какво включва поддръжката на WordPress сайт?

Сайтовете WordPress се конфигурират от различни плъгини, които имат различни функции и се подбират тези, които отговарят най-добре на дейността и представят точно услугите, които предлага бизнеса. Необходимо е те да се актуализиран на определен период, в противен случай се рискува сайтът да бъде хакнат, да се получи срив и загуба на резултати.
Архивиране на базата данни и файлове – Backup на сайта. Актуализиране системното ядро до последна версия.
Доверете се на професионалистите, защото те имат опита и познанието как да действат.

Първо се прави диагностика, актуализира се по последна версия, инсталират се и се конфигурират необходимите плъгини. Сайтът се проверява за вируси и се търсят грешки в инсталирането на нискокачествени разширения, които забавят сайта. Диагностиката на сайтове конфигурирани на WordPress е много важен елемент в работата по поддръжка, така се откриват бързо причините за проблеми.
Прави се SEO одит и анализ със специални СЕО инструменти и се предлага оптимизация на сайт или онлайн магазин. Цената за SEO оптимизация зависи от обема и спецификата на работа.

При администрирането на WordPress сайтове се включва добавяне на публикации катто и предлагаме SEO оптимизация и определяне на правилните за вас ключови фрази и тагове, по които да бъде лесно и бързо откриваем сайта. За онлайн магазин се предлага добавяне на продукти, описание, снимки, цени и цялата нужна информация, както и добавяне на публикации с полезна информация.

За Ваше улеснение сме подготвили различни пакети с цени за поддръжка на сайтове и цени за поддръжка на онлайн магазин създаден с WordPress.

bg en
Всички права запазени ® 2023
Този сайт използва бисквитки.