SEO оптимизация


Оптимизация на сайтове и онлайн магазини.
Изготвяне на подробен SEO одит на сайт.

SEO оптимизация на сайтове

Това е не само умение за изработка на сайтове (програмиране), подходящи за търсещи машини. Става въпрос за това, да направите сайта си по-добър и за хората.

Как да убедим Google, че точно нашата услуга, дейност, продукт, новина, изображение са най-подходящи за потребителят търсещ онлайн информация и да ни изведе в първите резултати от търсенето. СЕО оптимизирането е тази наука. Ние я изучаваме ежедневно и знаем как да я приложим.


Оптимизацията на сайт за търсачки включва както технически, така и творчески елементи, необходими за подобряване на класирането, задвижване на трафика и повишаване на информираността в търсачките. Има много аспекти на SEO, от писане на текст за страницата ви до начина, по който другите сайтове се свързват с вас в мрежата. Понякога процеса оптимизиране на сайт е просто въпрос на добра архитектура, или по-точно сайтът да е  структуриран по начин, който търсачките разбират.

SEO оптимизация на сайт за Google - процесът на получаване на трафик от търсенето на търсачките.

SEO (на английски: search engine optimization, Оптимизация на уеб сайт за търсачки) е маркетингова дисциплина, насочена към нарастващата онлайн видимост в търсачките, често наричани "естествени", "органични" или "спечелени" резултати (във всички големи търсачки като Google, Bing и Yahoo).

Те извеждат резултати по търсене с ключови думи или фрази на уеб сайт, страница и друго съдържание, като например видеоклипове, изображения, новини или местни обяви. Търсачката извежда резултата, като ги подрежда (класира) въз основа на това, което счита за най-подходящо за потребителите.

Практиката показва, че онлайн магазин или сайт в SERP на първа страница получава кликвания както следва:
 • в първите три резултата - 85%
 • от четвърти до шести - по-малко от 40%
 • от седми до десети - по-малко от 10%
 • а на първо място на втора страница - 40% :)

КАК ПРАВИМ SEO оптимизация на онлайн магазин или уеб сайтове?


За да постигнем дългосрочни резултати в SERP (Search Engine Result Page - това са резултатите, които се показват след търсене по ключова дума или ключова фраза в търсачката на Google или друга търсачка), процесът е дълъг (бързо оптимизиране на сайт е равно на бързо наказание)  и изисква:
 • определяне на правилна стратегия за SEO оптимизация. В зависимост от вида сайт се прилагат различни методи и подходи. SEO се различава дали се прави за онлайн магазин, фирмен сайт, новинарски сайт или други.
 • постоянство. SEO не е еднократен акт, резултатите в търсачките идват след няколко месеца и се затвъждават с времето.
 • отлично познаване на алгоритмите за класиране на сайт по ключови думи.
 • Писане на текстове за сайт (полезно съдържание за хора и търсачки). Уникален = първи!
 • постоянно запознаване с новости от света на SEO оптимизирането.
 

СТЪПКИ НА НАШАТА SEO услуга

 
 • SEO одит (SEO Audit)

Изготвяне на SEO одит на уеб сайт е процес на задълбочен анализ върху текущото състояние на кода и функционалността на сайта. Това е първата стъпка преди да започне цялостната оптимизация на един уеб сайт.
Използваме готови софтуери и инструменти както и ръчни проверки.
Услугата SEO одит на сайт дава цялостна, детайлна информация за задачите, който да бъдат заложени в стратегията на SEO оптимизация на сайт.
SEO анализ на сайт се фокусира предимно върху текущото състояние на сайта. Идеята като цяло е да се оптимизира самият уеб сайт като структура, вътрешни връзки (On- Page оптимизация) и други.
Анализира се цялостното състояние и се изготвя стратегия спрямо типа на сайта, в която се дават препоръки за оптимизация.
Изработка на стратегия включва определяне на цели, техническо SEO, On-page оптимизация, текстово съдържание, Off-page SEO, вътрешни линкове.
 
 • Анализ на ключови фрази (Organic Research Report)

Предоставя списък с ключови думи, които могат да донесат най-голям обем на съответния трафик към уеб сайта заедно с техния обем на търсене. Също така предлага предложения относно това как ключовите думи трябва да се използват на сайта, за да се привлече допълнителен трафик.
 
 • Анализ на конкуренция (Competitive Analysis Report)

Предоставя жизненоважна информация относно конкурентите като кои са вашите основни конкуренти, към кои ключови думи са насочени, какво правят, за да привлекат трафик и връзки. Откъде са получили връзки към уеб сайта си. Ние също така определяме текущия потенциал за класиране на вашите конкуренти в търсачките и помагаме при създаване на ефективни ключови фрази.
.
 • Техническо оптимизиране на сайт (Technical Website Optimization)

Опитваме се да отстраним всички проблеми, които сме идентифицирали по време на одита на уеб сайта, така че уеб сайтът да работи за бизнеса на клиента и да може да преобразува съответния трафик в продажби или потенциални клиенти. Правилната изработка на онлайн магазин или уеб сайт е основна предпоставка за добро класиране в търсачки.
Наблюденията ни показват, че "бързи" сайтове, без грешки в програмен код и добър UX дизайн (User Experience - потребителско изживяване или ползваемост) имат огромно SEO предимство.
 
 • Вътрешна оптимизация (On-page optimization)

Променяме заглавните тагове, мета таговете, съдържанието, HTML кода, конвенциите за именуване и други фактори на страницата на уебсайта на клиента, за да го направим подходящ за търсачките (Google, Yahoo и Bing) за насочени ключови думи. Позиционираме / поставяме на ключови думи и фрази, за да привлечем допълнителен трафик към сайта.
 
 • Изграждане на връзки (Link building)

Добавяне на връзки само от качествени уеб сайтове с високо доверие от странана Google, за да подобрим потенциала за класиране на вашия уеб сайт в търсачките и да класираме за насочени ключови фрази. Връзките към сайта не трябва да са на всяка цена и "на килограм", а да бъдат истински.
Размяната на линкове е 100% негативна практика.
 
 • Писане на оптимизирани текстове (SEO Copywriting)

Добре написана стания за сайт ще даде добра позиция на сайта ви в SERP. Структурираното правилно съдържание и наименования на страници, категории и статии гарантират силни резултати.
 
 • Локално SEO (Google My Business)

Попълваме и редактираме профил в Google My Business за да получите повече от малка бизнес обява. Безплатният ви бизнес профил ви дава възможност лесно да установявате връзка с клиентите чрез Google Търсене и Карти.
 
 • Ежемесечни отчети (SEO Analysis and Reports)

Непрекъснато наблюдаваме ефективността на Вашата SEO кампания и Ви изпращаме редовно отчети за трафика и класирането.

Гарантираме, че ще извършим всички описани SEO услуги и ще изработим стратегия за оптимизация на сайтове  компетентно и добросъвестно, на високо професионално ниво, като спазвамe най-добрите стандарти.В Интерсофт вярваме, че тези принципи вървят ръка за ръка и тук се включва втората част от нашето разбиране за пълно онлайн присъствие – Интернет маркетинг (Онлайн маркетинг) – да се привлече повече трафик (посещения) в уеб сайта и да превърне посетителя в потенциален клиент.
Една единствена цел... да се достигне до клиента!
Платената цена за SEO оптимизация се отплаща в дългосрочен план и с популяризация на Вашият бранд и изграждане на доверие към бизнесът Ви.

Стремим се да обхванем всички области на оптимизиране на уеб сайт за търсачки - от намирането на термини и фрази (ключови думи), които генерират трафик към уеб сайта Ви, правейки вашия сайт "приятел" на търсачките, както и изграждане на връзки (Link building) и маркетинг на вашия сайт.

Ползвайте социални мрежи - маркетинг и поддръжка! Превърнете потребителите им във Ваши клиенти. Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin = €€€


Ако сте объркани за тези неща, не сте сами и ние сме тук, за да ви помогнем.


Целта не един уеб сайт не е просто да присъства в Интернет пространството, а да работи за вашите интереси. За постигането им са нужни комплект от услуги, за да може да привлечете трафик (посещения) на сайта си и да го трансформирате в реални клиенти или делови контакти.

Често задавани въпроси
Защо да се доверим на SEO агенция InterSOFT?
Защото всяка задача я приемаме с желание и постигаме резултати! С правилен подход и постоянство класиране на сайт в Google е неизбежно. Защото SEO е математика и логика, която знаем как да приложим.
Какви цени за SEO оптимизация на сайтове предлагаме?
Цената за оптимизиране на сайт зависи само и единствено от времето, което отделяме на даден проект. Предлагаме различни пакети с цени, различаваши се по брой часове. Съобразяваме се с бюджета на клиента и предлагаме оптимален вариант цена/време.
Как измерваме услугата оптимизиране на сайтове и срок за резултати?
Правим ежемесечните отчети, а блог ни ще откриете подробна статия как измерваме постигнатите резултати. А времето за постигане на добро класиране в Google за всеки сайт е различно в зависимост от силата конкурентността на нишата. Резултатите идват от 3 до 6 месеца след започване на работа.
SEO услуга или платена реклама - кое е по-полезно?
Рекламата в интернет дава резултат на момента, но докато се плаща. Оптимизирането на сайтове е с много по-дългосрочен ефект, но идва по-късно. Добре е в началото да се комбинират за изграждане на бранд или за продажба на стока и услуги.


Предлагаме БЪРЗ БЕЗПЛАТЕН SEO ОДИТ НА УЕБ САЙТ ИЛИ ОНЛАЙН МАГАЗИН вижте повечеОЧАКВАТЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВАШИЯТ УЕБ САЙТ В ЧЕЛНИТЕ ПОЗИЦИИ В GOOGLE?

 
ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА SEO ОПТИМИЗАЦИЯ
Прочетох и съм съгласен с Условията за ползване и Политика за защита на личните данни
Съобщението е изпратено
Съобщението не е изпратено


 

SEO УСЛУГИ ЗА ОПТИМИЗИРАНЕ НА САЙТОВЕИзработка на сайт с Custom CMS или с готова платформа?

Предстои Ви изработка на сайт и възниква въпросът коя платформа да изберете? Вариантите пред Вас са да изберете готова платформа като Wordpress, OpenCart, Drupal, Joomla,...

повече

Измерване на резултати и цени за оптимизиране на сайтове. Какво трябва да знаем?

Всяка оферта с цена за SEO оптимизация следва да има и реален измерител и критерии за постигнати резултати в Google, Bing и други интернет търсачки. Както в повечето...

повече

SEO оптимизация на сайт

SEO оптимизация на сайт. На първа страница в търсачката на Google! Ако преди Интернет се използваше само за търсене на информация, днес предназначението му е в много...

повече
Контакти
СОФИЯ
бул. Витоша 131 А
+359 2 412 88 33
ВАРНА
ул. Ал. Дякович 45
+359 52 733 233


bg en
Всички права запазени ® 2020
Този сайт използва бисквитки.