Изработка на сайт

Изработка на мобилни версии на уеб сайтове и изработка уеб сайтове с риспонсив дизайн.

Защо имаме нужда от мобилен уеб сайт?
Според Гугъл, а и според дела на продажби на мобилни устройства използването на мобилни браузъри ще изпревар използваните настолни такива в близките години. Ако смятате, че изработката на мобилен уеб сайт може да се отложи във времето, то помислете отново и погледнете оклоло себе се колко от вашите близки и познати използват мобилни устройства! И колко от тях са недоволни от бавното зареждане на уеб сайтовете и от трафика, генериран от десктоп версията на уеб сайтовете?
Предимства на мобилни версии на уеб сайтове, онлайн магазини и версиите с риспонсив дизайн
  • Потребителите използват своите смартфони и таблети за всичко - информация, новини, забавления, пазаруване, намиране на място за почивка и още много приложения. Кой от вас се намира на повече от три метра от мобилният си телефон или таблет?
  • Онлайн посетителите в уеб сайта ви търсят бърз достъп до вашия бизнес. Те търсят телефонен номер, форма за контакт, работно време, цени, информация за вашият бизнес, купони.
  • Мобилни сайтове достигат до всички аудитории, без значение какъв смартфон или таблет използват. Всеки смартфон разполага с браузър - така че потребителите могат веднага да ви намерят в онлайн пространството.
  • Уеб сайтове, предназначени за десктоп / лаптоп не работят добре на мобилни устройства. A мобилните уеб сайтове правят намирането отговор на въпросите бързо, лесно и приятелски настроени.
  • Бизнес с уеб сайта с мобилна версия и стандартен  уеб сайт се радват на предимство пред фирмите, които не разполагат с мобилен  уеб сайт. Google, Yahoo, Bing и останалите търсачки и директории дават предимство на такива сайтове в сравнение с конкурентните такива при изкарване на резултати от търсене.


Контакти
СОФИЯ
бул. Витоша 131 А
+359 2 412 88 33
ВАРНА
ул. Ал. Дякович 45
+359 52 733 233


bg en
Всички права запазени ® 2021
Този сайт използва бисквитки.