Изработка на мобилни приложения

Изработка на мобилни приложения за мобилни телефони и таблети с Android.

Android (Андроид) е операционна система на Google Inc. за мобилни устройства, базирана на ядрото на Linux.
Всички приложения, насочени към определени мобилни платформи, са известни като индивидуални приложения. Следователно, приложение, предназначено за устройство Apple, никога няма да се отваря в устройства с Android. Ето защо повечето фирми разработват приложения за множество платформи.

Разработчиците на Android създават така наречените „apps“ (Applications) – малки приложения, които разширяват функционалността на системата и тя динамично и почти постоянно се обновява. Приложения могат да бъдат написани с помощта на Java и C ++ или други езици, използвайки специализирани среди за разработка за Android.

Разработването на мобилни приложения за Android платформа ще ви даде достъп до голям и разширяващ се пазар. Днес Android е най-популярната платформа за мобилни устройства в света. Предоставяна от Google за потребителите на смартфони, таблети и други мобилни устройства. В този процес тя променя начина, по който общуваме помежду си.

Приложенията за Android имат бърз достъп до пазара за разпространение Google Play. Веднага щом се публикува ново приложение в Google Play, то достига до милиони потребители на Android в целия свят.

Това е една от причините, бързо адаптиращите се фирми да се преориентират от създаването и раздаването на печатни брошури към мобилното царство. И Вашият бизнес може да се възползва от предимствата на създаването на мобилно приложение, така отваряте врата към свят пълен с потребители и потенциални клиенти.

Според маркетолозите, разработването на мобилно приложение се разглежда като перспективен инструмент за маркетинг, продажби и взаимодействие с клиенти.

bg en
Всички права запазени ® 2024
Този сайт използва бисквитки.