Изработка на сайт

Изработка на уеб сайт за туристическа агенция

Вие сте туроператор или круизна агенция, организирате и продавате екскурзии, почивки на море или планина и се нуждаете от уеб сайт за туристическа агенция,? Имаме богат опит в разработването на такива решения. Може да разгледате нашето портфолио и да видите разнообразието от дизайни, функционалност и резервационни системи.
Работата по изработката на уеб сайт за туристически агенции има своите специфики. Основната трудност е да се предостави на потребителя точно това, което той търси от огромното количество информация в Интернет, тъй като това е една от най-конкурентните и разпространени тема. Туризмът е отрасъл, в който информацията бързо се променя, затова е много важно динамичността и гъвкавостта във всичко свързано с промените на данните. Нашите програмисти разработват удобна CMS (система за управление на съдържанието), която ви позволява да направите необходимите промени. Те са интуитивни и дори неспециалисти могат да променят повечето от данните, за това не е необходимо да се подлагате на допълнително обучение за работа със сайта.
Едно от най-съществените неща при разработването на уеб сайт за туристическа агенция са филтрите или модул търсене, в който са обвързани дестинация, дати и/или други критерии, според спецификата на предлаганите оферти. На потребителят му е нужно бързо и лесно да открие търсената информация, само с няколко кликвания.
Друг важен модул в сайт на туристическа агенция и туроператори е модул онлайн резервация. Той е почти задължителен, както и система за онлайн разплащане. Основната задача в туристическия бизнес и респективно в сайта е не само информативен, а да продава. Тяхната задача може да се приравни с изработване на интернет магазин за онлайн бизнеса. Затова в тях сме разработили и вградили тези модули, по този начин спестяваме време и разходи, както на клиента, така и на туроператора.
Всички създадени от нас сайтове имат вградени модули за SEO оптимизация за попълване на мета заглавия, мета описания и ключови думи, генериране Sitemap.xml и всичко необходимо за начална оптимизация на сайт, отчитайки изискванията на търсачката Google.
Поръчвайки при нас уеб сайт за туристическа агенция, получавате един денонощен туристически агент, работещ ефективно за Вас.

Изработка на сайт с Custom CMS или с готова платформа?

Предстои Ви изработка на онлайн магазин или сайт и възниква въпросът коя платформа да изберете? Вариантите пред Вас са да изберете готова платформа като...

повече

Какво означава SEO оптимизация на сайт и онлайн магазин?

Какъв е резултатът от добрата SEO оптимизация на сайт. На първа страница в търсачката на Google! Ако преди Интернет се използваше само за търсене на информация, днес...

повече

Риспонсив дизайн или мобилна версия

Интернет мрежата и мобилните устройства продължават да се развиват, а многообразието им да се размножава, и се налага, всички ние да свикнем с новостите,  да се...

повече
bg en
Всички права запазени ® 2022
Този сайт използва бисквитки.