Изработка на мобилни приложения


Конкурентни цени и качество в срок. Приложения за:
  • Android
  • Apple iOS
  • Windows 10
  • intersoft.bg
  •    /   Изработка на мобилни приложения

Изработка на мобилни приложения за Android

за смартфони и таблети


Изработка на мобилни приложения за iOS

за iPhone и iPAD

 

Мобилно приложение е компютърна програма или софтуерно приложение, предназначено да работи на мобилно устройство, като например телефон или таблет. Първоначално приложенията са били предназначени за подпомагане на динамичните работещи потребители, като имейли, календари и контакти, но бързо развиващите се технологии и големият интерес към приложенията предизвика бързо разширяване в други области, като игри за мобилни устройства, GPS услуги, базирани на местоположението, проследяване на поръчки, покупки на билет и много други, така че сега има милиони приложения.

Приложенията, които не са предварително инсталирани, обикновено се предлагат във "Магазин за приложения".
Всяка мобилна платформа си има отделен магазин:

Android – Google Play
iOS – App Store
Windows/ Windows Phone – Windows Store

Мобилните приложения превръщат мобилните устройства в миниатюрни мощни генератори на информация, забавление и ценен помощник. Целта при изработка на мобилни приложения е да се обхванат широка гама от полезни функции, производителност и навигация до развлечения, спорт, фитнес и почти всички други, които можете да си представите. Социалните медии са едни от най-популярните области на разработване на мобилни приложения. Всъщност Facebook беше най-широко използваното приложение през 2017 г. във всички платформи.

Много онлайн организации имат мобилни уеб сайтове и мобилни приложения. По принцип разликата е в предназначението. Приложението обикновено е по-малко по обхват от мобилен уеб сайт, предлага повече интерактивност и представя по-конкретна информация във формат, който е лесен и интуитивен за използване на мобилно устройство.

Използването на таблети и смартфони надминава това на настолните компютри и лаптопите, което се отразява в тенденциите в разработването и използването на мобилни приложения. Всички вече са мобилни и тези малки устройства се превръщат в мощен мултифункционален помощник в ежедневието ни, било то работа или лично време.

Благодарение на експертните познания и богатия опит на нашите разработчици, ние можем да предложим на клиентите си изработка на мобилни приложения за Android и iOS, които могат да помогнат на организацията на Вашия бизнес или приложения, които ще представят по креативен начин Вашата дейност за привлечете на потенциални клиенти.

Предлагаме изработка на мобилни приложения за най-използваните в момента мобилни операционни системи - Android и iOS.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ИЗРАБОТКА НА МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ
Прочетох и съм съгласен с Условията за ползване и Политика за защита на личните данни
Съобщението е изпратено
Съобщението не е изпратеноbg en
Всички права запазени ® 2023
Този сайт използва бисквитки.