Изработка на мобилни приложения


Конкурентни цени и качество в срок. Приложения за:
  • Android
  • Apple iOS
  • Windows 10
  • intersoft.bg
  •    /   Изработка на мобилни приложения

Изработка на мобилни приложения за Android

за смартфони и таблети


Изработка на мобилни приложения за iOS

за iPhone и iPAD

 

Мобилно приложение е компютърна програма или софтуерно приложение, предназначено да работи на мобилно устройство, като например телефон или таблет. Първоначално приложенията са били предназначени за подпомагане на динамичните работещи потребители, като имейли, календари и контакти, но бързо развиващите се технологии и големият интерес към приложенията предизвика бързо разширяване в други области, като игри за мобилни устройства, GPS услуги, базирани на местоположението, проследяване на поръчки, покупки на билет и много други, така че сега има милиони приложения.

Приложенията, които не са предварително инсталирани, обикновено се предлагат във "Магазин за приложения".
Всяка мобилна платформа си има отделен магазин:

Android – Google Play
iOS – App Store
Windows/ Windows Phone – Windows Store

Мобилните приложения превръщат мобилните устройства в миниатюрни мощни генератори на информация, забавление и ценен помощник. Целта при изработка на мобилни приложения е да се обхванат широка гама от полезни функции, производителност и навигация до развлечения, спорт, фитнес и почти всички други, които можете да си представите. Социалните медии са едни от най-популярните области на разработване на мобилни приложения. Всъщност Facebook беше най-широко използваното приложение през 2017 г. във всички платформи.

Много онлайн организации имат мобилни уеб сайтове и мобилни приложения. По принцип разликата е в предназначението. Приложението обикновено е по-малко по обхват от мобилен уеб сайт, предлага повече интерактивност и представя по-конкретна информация във формат, който е лесен и интуитивен за използване на мобилно устройство.

Използването на таблети и смартфони надминава това на настолните компютри и лаптопите, което се отразява в тенденциите в разработването и използването на мобилни приложения. Всички вече са мобилни и тези малки устройства се превръщат в мощен мултифункционален помощник в ежедневието ни, било то работа или лично време.

Благодарение на експертните познания и богатия опит на нашите разработчици, ние можем да предложим на клиентите си изработка на мобилни приложения за Android и iOS, които могат да помогнат на организацията на Вашия бизнес или приложения, които ще представят по креативен начин Вашата дейност за привлечете на потенциални клиенти.

 

Често задавани въпроси
Какъв е процесът на изработка на мобилно приложение с Интерсофт?
Процесът на изработка на мобилно приложение с Интерсофт включва няколко ключови стъпки. Първоначално разбираме вашите нужди и цели чрез детайлна консултация. След това, нашите проектиращи екипи и разработчици създават прототип на приложението, който се тества за потребителска употреба и функционалност. Веднъж одобрено, приложението се разработва и тества отново за бъгове и проблеми. Накрая, приложението се пуска в съответните магазини за приложения.
Колко време отнема изработката на мобилно приложение?
Времето за изработка на мобилно приложение зависи от множество фактори, включително сложността на проекта, броя на функциите, които трябва да бъдат включени, и специфичните изисквания на клиента. Средно, обаче, може да очаквате, че процесът ще отнеме от няколко месеца до половин година.
Могат ли приложенията да бъдат разработени за Android и iOS едновременно?
Да, ние можем да разработим вашето приложение за обе платформи едновременно. Ние използваме технологии като React Native, които позволяват едновременна разработка за Android и iOS, като по този начин спестяваме време и ресурси.
Каква поддръжка предлагате след пускането на мобилното приложение?
Ние разбираме, че изработката на мобилно приложение е непрекъснат процес. Ето защо предлагаме постоянна поддръжка след пускането на приложението. Можем да помогнем с обновления, добавяне на нови функции, отстраняване на бъгове и подобрение на общото приложение.
Каква е цената за изработка на мобилно приложение с Интерсофт?
Цената за изработка на мобилно приложение зависи от множество фактори, включително сложността на проекта, броя на функциите, които трябва да бъдат включени, и др. За да получите точна оферта, моля, свържете се с нас за безплатна консултация.


Предлагаме изработка на мобилни приложения за най-използваните в момента мобилни операционни системи - Android и iOS.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ИЗРАБОТКА НА МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ
Прочетох и съм съгласен с Условията за ползване и Политика за защита на личните данни
Съобщението е изпратено
Съобщението не е изпратеноbg en
Всички права запазени ® 2024
Този сайт използва бисквитки.