SEO оптимизация

Какво трябва да знаем за писането на SEO статии?

Един от най-съществените критерии в оптимизирането на уеб сайт за търсачки е писането на съдържание или SEO копирайтинг (оптимизирано съдържание за търсещите машини). Писането на текстове за уеб сайт е много различно от писането на статия за списания или брошури. Проучват се най-търсените и използвани ключови думи и фрази в съответната сфера. 

Подготовката и писане на съдържание за уеб включва различни критерии за добрата оптимизация на сайта. Един добре написан текст за уеб сайт може да изтласка сайта ви в челните позиции на търсачките. Създава се добре структурираното съдържание, както и правилно поставените заглавия и подзаглавия.
 

Цени за писане на SEO статии, текстове и копирайтинг:

Брой думи: до 300 от 300 до 500 от 500 до 700 от 700 до 1000
Цена: 28.00 - 40.00 лв. 35.00 - 50.00 лв. 48.00 - 68.00 лв. 62.00 - 90.00 лв.
 
* Цените са без ДДС и се определят след корекция и одобрение на текста.
* Предлагаме писане на текстове с копирайтинг пакети от 10 или повече статии. За повече информация, моля използвайтре контактната форма.

Защо е толкова важно след създаване на онлайн магазин или уеб сайт съдържанието да е правилно попълнено ?  Как да пишем текстове за сайт или така наречената дейност копирайтинг (copywriting), което буквално означава писане на текст, предназначен за публикуване.
 

Как статиите помагат за доброто оптимизиранена на сайта?

Google роботите и алгоритмите по които класират един уеб сайт постоянно се обновяват, с цел по-безпристрастното и коректно извеждане в резултатите. Обхождайки текстовете и съдържанието по страниците, те откриват ключови думи и фрази, характерни за вашият бизнес и ви предлагат пред заинтересована аудитория. Затова уникалното съдържание, писане на статии в блог или кратки послания в социалните мрежи са от съществено значение за постигане на по-предни позиции.
Всяко писане на статии за уеб сайт и онлайн магазин се оказва все по-ценно и ключово за много от дейностите и разклоненията в маркетинга, затова и има професия Копирайтър. SEO професионалисти, работещи предимно в рекламни агенции и предлагащи услуги SEO оптимизиран текст, редактиране, коригиране, оформление и дизайн. Да създадеш текст (статия) с уникално съдържание, което да впечатли хора, а Google да индексира, като уместен (релевантен) не е лека задача.

Ако (copywriting) копирайтинг на текст за сайт е нова и трудоемка материя за Вас, може да се доверите на нашият опит и на постигнатите ни резултати.
 

Писане на текстове на английски и руски език

При писане на текст за уеб сайт с уникално SEO съдържание е важно да се заложи на оригиналността и да не се копират текстове от други източници. Много уеб сайтове имат английска, руска версия и други езици. Важно всеки уеб сайт да има превод на няколко езика, написани по правилния начин с SEO оптимизирано съдържание.
Когато в даден уеб сайт се стреми да се достигне до по-голяма аудитория и то до много страни е важно текстовете да са написани правилно с нужните ключови фрази и ключови думи, отговарящи на търсещия алгоритъм на Гугъл. 
ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА


Защо онлайн магазина има нужда от блог?

Предстои ви създаване на онлайн магазин или вече имате изработен такъв и вече продавате в интернет. Задавате си въпроси: Има ли нужда вашият интернет магазин...

повече

Какво означава SEO оптимизация на сайт и онлайн магазин?

Какъв е резултатът от добрата SEO оптимизация на сайт. На първа страница в търсачката на Google! Ако преди Интернет се използваше само за търсене на информация, днес...

повече

Защо имаме нужда от Интернет маркетинг?

Искам първо да разясня какво е Интернет реклама и с каква цел се прави тя. За да научат хората за Вас и да имат шанс да станат Ваши клиенти, досега беше важно да...

повече
bg en
Всички права запазени ® 2024
Този сайт използва бисквитки.