SEO оптимизация

Един от най-съществените критерии в оптимизирането на уеб сайт за търсачки е писането на съдържание или SEO копирайтинг (оптимизирано съдържание за търсещите машини). Писането на текстове за уеб сайт е много различно от писането на статия за списания или брошури. Проучват се най-търсените и използвани ключови думи и фрази в съответната сфера. 

Подготовката и писане на съдържание за уеб включва различни критерии за добрата оптимизация на сайта. Един добре написан текст за уеб сайт може да изтласка сайта ви в челните позиции на търсачките. Създава се добре структурираното съдържание, както и правилно поставените заглавия и подзаглавия.

Цени за писане на текстове и копирайтинг:
 

Брой думи: до 300 от 300 до 500 от 500 до 700 от 700 до 1000
Цена: 28.00 - 40.00 лв. 35.00 - 50.00 лв. 48.00 - 68.00 лв. 62.00 - 90.00 лв.
 
* Цените са без ДДС и се определят след корекция и одобрение на текста.
* Предлагаме писане на текстове с копирайтинг пакети от 10 или повече статии. За повече информация, моля използвайтре контактната форма.

Защо е толкова важно уеб сайтът да е с правилно попълнено съдържание?  Как да пишем текстове за сайт или така наречената дейност копирайтинг (copywriting), което буквално означава писане на текст, предназначен за публикуване.

Google роботите и алгоритмите по които класират един уеб сайт постоянно се обновяват, с цел по-безпристрастното и коректно извеждане в резултатите. Обхождайки текстовете и съдържанието по страниците, те откриват ключови думи и фрази, характерни за вашият бизнес и ви предлагат пред заинтересована аудитория. Затова уникалното съдържание, писане на статии в блог или кратки послания в социалните мрежи са от съществено значение за постигане на по-предни позиции.
Всяко писане на статии за уеб сайт се оказва все по-ценно и ключово за много от дейностите и разклоненията в маркетинга, затова и има професия Копирайтър. Професионалисти, работещи предимно в рекламни агенции и предлагащи услуги SEO оптимизиран текст, редактиране, коригиране, оформление и дизайн. Да създадеш текст (статия) с уникално съдържание, което да впечатли хора, а Google да индексира, като уместен (релевантен) не е лека задача.

Ако (copywriting) копирайтинг на текст за сайт е нова и трудоемка материя за Вас, може да се доверите на нашият опит и на постигнатите ни резултати.


Писане на текстове на английски и руски език

 
При писане на текст за уеб сайт с уникално SEO съдържание е важно да се заложи на оригиналността и да не се копират текстове от други източници. Много уеб сайтове имат английска, руска версия и други езици. Важно всеки уеб сайт да има превод на няколко езика, написани по правилния начин с SEO оптимизирано съдържание.
Когато в даден уеб сайт се стреми да се достигне до по-голяма аудитория и то до много страни е важно текстовете да са написани правилно с нужните ключови фрази и ключови думи, отговарящи на търсещия алгоритъм на Гугъл. 
ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА


Контакти
СОФИЯ
бул. Витоша 131 А
+359 2 412 88 33
ВАРНА
ул. Ал. Дякович 45
+359 52 733 233


bg en
Всички права запазени ® 2021
Този сайт използва бисквитки.