Интернет маркетинг


Онлайн маркетинг и интернет реклама.
Управление и поддръжка на Facebook страници.
Реклама в социални мрежи и имейл маркетинг.
  • intersoft.bg
  •    /   Интернет маркетинг

Какво е интернет маркетинг и защо ни е нужен?

Достигане до потребителите и създаване на разпознаваема марка е важна част от постигане на успех в бизнеса. Без маркетингови решения, съществува много висок риск за провал. Онлайн маркетинга е стратегия, която помага за изграждане на репутацията и представянето на компанията онлайн с помощта на разнообразие от интернет инструменти и решения.
Както в класическият маркетинг, така и във всеки онлайн маркетинг е необходимо да си изградим бранд с който да стимулираме посетителите и да ги спечелим, като клиенти.
 

Определение за онлайн маркетинг

Преди това е задължително да се разберат различните стратегии и маркетингови инструменти, които са на разположение, и че е важно да се определи какво е онлайн маркетинг и как насърчава бизнеса. Онлайн маркетинг, също се нарича интернет маркетинг или онлайн реклама, е всеки инструмент, стратегия или метод за популяризиране името на компанията. Рекламите могат да приемат най-различни форми и някои стратегии се фокусират върху фините послания, а не ясни реклами. Но начинът, по който насърчава бизнес е прост: изгражда се репутацията на компанията чрез увеличаване на способността да бъдат намерена онлайн. A голям брой потенциални клиенти сърфират в интернет, търсят информация или просто се радват на любимите си забавления в интернет. Като се възползвате от онлайн инструменти и ресурси, то е възможно името на компанията да достигне до интернет потребителите и да насърчи потенциалните клиенти да търсят допълнително информация за вашата компания.
 

Изработка на уеб сайт

Когато става въпрос за онлайн маркетингови стратегии, изработката на сайт или изработката на онлайн магазин играе важна роля в способността си да достигне до вашата целева аудитория. Причината е проста: потенциални клиенти търсят информация, продукти или услуги, които предоставяте на вашия сайт. А уеб сайта е синоним на онлайн присъствие, което позволява на клиентите ви да разберат повече за вашата компания, вашите услуги и вида на продуктите, които продавате. Изработка на уеб сайт сега е на ниска цена, рентабилен и абсолютно задължителен атрибут към бизнеса ви в наши дни. Съществуват безплатни сайтове услуги, но идват с редица ограничения. Уеб сайтове по шаблони предлагат лукса на получаване на професионален уеб сайт и се изпълняват на по-ниска цена и срок за изпълнение. За тези с достатъчен бюджет, персонализираните уеб сайтове са чудесен вариант. Спрямо нуждите на компанията ще бъде проектиран и изработен уеб сайта. Този процес изисква повече време, но има много малки ограничения за това, което може да бъде изработено.
 

Search Engine Marketing

След като имате изработен сайт, трябва да го оптимизирате. SEM е един от най-добрите начини, по които можете да оптимизирате вашата фирма, услуги и уеб сайт. SEM е процес и стратегията за визуализиране на сайта онлайн с ключови думи, свързани с вашия бизнес. SEM включва плати за клик реклами (PPC) и оптимизация на сайтове за търсещи машини (SEO оптимизация).
PPC: Плати за клик  е реклама, която се показва на страниците с резултати от търсене на конкретната търсеща машина. Рекламодателят плаща, когато се кликне върху рекламата от потребителя и той се насочи към техния сайт или целева страница. Това дава възможност за почти незабавно присъствие онлайн.
Search Engine Optimization или SEO, е процес на оптимизиране на съдържанието на уеб сайта онлайн, за да увеличи откриваемостта в органични резултати от търсене за конкретни ключови думи. Това е дългосрочна стратегия, която има много фактори, които допринасят за неговия успех. Те включват навигация и в сайта, съдържание, вътрешни и външни връзки, ключови думи, изследвания и анализ на конкуренцията и други.
 

Използване на социални мрежи

Социални мрежи (Google+, Facebook и други) са мощен маркетингов инструмент. Те дават възможност за разработването на солидна и професионална репутация. Можете също така да рекламирате вашата фирма, сайт и услуги чрез вашите страници за социални мрежи. Една от основните причини, че рекламите и съдържанието на сайтове за социални контакти ще спомогнат за разработването на вашата компания метода е от уста на уста. Това ви позволява да се използват стратегии за управление на репутацията, да се ангажиратв с клиентите и да отговорятее на въпроси. Чрез ангажиране с клиентите си, можете да ги насърчи да споделят опита си с тези в тяхната мрежа.
 

E-mail маркетинг

Онлайн маркетинг стратегии могат да включват и имейл маркетинг. Фирмите използват този инструмент, за да се достигне до настоящи клиенти чрез изпращане на информационни бюлетини или информационни имейли. Можете също така да насърчите създаването на нови клиенти, да се запишат за вашия бюлетин, да научат повече за продуктите или услугите, които им предоставяте. Имейл маркетинг е друг вид интерактивен подход на директния интернет маркетинг, в която информацията, новината или промоцията достигат до потребителя наготово.
 

Онлайн дисплейни реклами

Възползвайте се от онлайн дисплейни реклами чрез поставяне на реклами в Facebook или на търсачки като Бинг и Гугъл. Мултимедийните реклами са реклами, които дават възможност на потенциалните клиенти, да взаимодействат с рекламата, създават по-голяма ангажираност с потребителите, отколкото вашите текстови реклами. Mожете да научите повече за вашите клиенти чрез мултимедийни реклами, като например обема време, което те прекарват с вашата реклама. В една ефективна дисплейна реклама са важни и изображението и балансираното съдържание на рекламата.
Онлайн маркетинг е една съществена част от управлението на успешен бизнес в днешния дигитален свят.


ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГ
Прочетох и съм съгласен с Условията за ползване и Политика за защита на личните данни
Съобщението е изпратено
Съобщението не е изпратено

 

ОНЛАЙН МАРКЕТИНГ УСЛУГИИзработка на сайт с Custom CMS или с готова платформа?

Предстои Ви изработка на сайт и възниква въпросът коя платформа да изберете? Вариантите пред Вас са да изберете готова платформа като Wordpress, OpenCart, Drupal, Joomla,...

повече

SEO оптимизация на сайт

SEO оптимизация на сайт. На първа страница в търсачката на Google! Ако преди Интернет се използваше само за търсене на информация, днес предназначението му е в много...

повече

Защо имаме нужда от Интернет маркетинг?

Искам първо да разясня какво е Интернет реклама и с каква цел се прави тя. За да научат хората за Вас и да имат шанс да станат Ваши клиенти, досега беше важно да...

повече
Контакти
СОФИЯ
бул. Витоша 131 А
+359 2 412 88 33
ВАРНА
ул. Ал. Дякович 45
+359 52 733 233


bg en
Всички права запазени ® 2020
Този сайт използва бисквитки.