Продуктова фотография

Продуктова фотография за онлайн магазин
Аромати, звуци, докосвания – така сме свикнали да пазаруваме в реални магазини, но това усещане и възприятие чрез сетивата ни е невъзможно в един интернет магазин. Визията е единственият начин да научите повече за продукта. Под визия разбираме качествена снимка на продукта, фотография направена с професионална техника във фотостудио. Основната функция на изображенията в онлайн магазините е да представят продукта в благоприятна светлина, да привлекат потребителя да ги разгледа. Те са като стъклена витрина на входа на магазина. Ако снимките не са добри, могат да ви изиграят лоша услуга. Изображенията могат както да привлекат клиента, така и да създадат негативно впечатление. Снимане на продукти за Instagram, Facebook и всякакви други социални мрежи е много по-различно от снимане на продукти за онлайн магазин, продуктов каталог или за печат. Професионално заснетите снимки - художествени или на бял фон ще ви помогнат да се откроите от онези продавачи, които все още се опитват да снимат стоките си с телефон. Ако в онлайн магазина Ви има висококачествени снимки на продуктите, които предлагате, ще подкани клиента да премине към следваща стъпка - покупка. Препоръчително е продуктът да е сниман от няколко ъгъла: отпред, отзад, отстрани, отгоре или под ъгъл. Така се ​​дава възможност на всеки посетител в сайта да се запознае подробно с характеристиките на продукта.
Откажете се от варианта да изтегляте снимки от Интернет. В световен мащаб подобен акт е нарушение на авторските права. Дори и да сте се договорили с производителя на продаваните продукти да ви осигури снимки, всички те ще бъдат еднакви в повечето онлайн магазини. Купувачите ще оценят вашите усилия, като им предложите ваш, индивидуален стил и подход.
Направете снимки на продуктите, като се доверите на богатият ни опит в продуктовата фотография. Разполагаме с професионална техника, светкавици, палатка за продуктова фотография. Използваме софтбоксове, които създават мека светлина и напълно елиминират твърдите сенки, влияещи неблагоприятно върху външния вид на продукта.
Използването на уникални ваши снимки е ключ към разширяване на клиентската база и увеличаване на печалбите на онлайн магазина.

bg en
Всички права запазени ® 2024
Този сайт използва бисквитки.