Изработка на 3D визуализации


3D визуализации с висок фотореализъм.
Интериорни и екстериорни архитектурни
3Д визуализации с високо качество в срок.
  • intersoft.bg
  •    /   Изработка на 3D визуализации
InterSOFT e специализирана компания за изработка на 3D визуализации, презентации и анимации.
Създали сме над 500 архитектурни проекта за 15 години, което гарантира високо качество, лоялност и изпълнение в срок. InterSOFT работи с най-модерния софтуер и хардуер по утвърдени световни технологии. Тя внедрява в своето производство и най-различни собствени иновации и разработки.

Разполагаме с висококвалифициран екип от 3D дизайнери, художници и аниматори с богат опит в областта, защото и най-съвършената техника не може да замени дарбата за творчество – креативност, с която нашият екип се гордее. Крайните продукти, реализирани от нашите дизайнери водят до уникално мултимедийно присъствие.
Ние създаваме  и разработваме  3D модели, архитектурни визуализации  и  мултимедийни презентации.

Ние сме новатори в тази област и се стремим да видим реализирани желанията на нашите клиенти. Защото да се задържиш на върха, не е все едно как изглежда бизнеса Ви!

Предлагаме Ви нашият богат опит и фантазия за да направим  Вашия бизнес аткрактивен и уникален.
  • защо интериорни 3D визуализации  – защото 3D визуализирането  на вътрешно обзавеждане дава реална представа за всяко едно вътрешно помещение (кухня, спалня, хол), а също и изгледа, разкриващ се от терасата Ви.
  • защо екстериорни 3D визуализации – защото 3D визуализирането на сгради е  много важен детайл от архитектурните проекти, водещ до намаление на средства и ресурси от страна на инвеститора, а също така дава и реална представа за заобикалящата сградата околна среда.
  • защо 3D анимация – защото дава възможност за придобиване на по- ясна представа за цялостния облик на проекта и води до по- лесна комуникация с клиенти и инвеститори.
 
ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ИЗРАБОТКА НА 3D визуализации
Прочетох и съм съгласен с Условията за ползване и Политика за защита на личните данни
Съобщението е изпратено
Съобщението не е изпратено
 

Разгледайте портфолиото ни с 3D визуализации!bg en
Всички права запазени ® 2024
Този сайт използва бисквитки.