Интернет маркетинг

Защо ми е нужна Интернет реклама?

Чрез Интернет можеш да предложиш своята услуга, само когато тя е нужна на потребителя. Така се дава право на избор, а не натрапване и дразнене, както е при маркетинговата кампания, направена да кара хората да купуват неща, които са им ненужни. Това създава едно спокойствие и доверие във Вашия потенциален клиент.


Предимства на интернет рекламата?

  • Нов и модерен вид средство за информация. Когато отидете на среща или в небрежен разговор все по-често Ви се задава въпроса „Какъв е адресът на Вашия сайт, за да се запозная по-спокойно с дейността Ви?”.
  • Информацията, която давате за Вашия бизнес в сайта е много повече, отколкото е в един билборд, брошура, телевизионен клип.
  • Постигане на бързи резултати за разлика от SEO оптимизацията на сайта, която изисква по-дълъг период от време за постигане на добри резултати
  • Възможност да насочите рекламата към определен кръг от хора – Вашите потенциални клиенти, защото Интернет технологиите предоставят много начини да достигнете до тях.
  • Ниска цена – Вашата инвестиция е много ниска, а резултатът е по-голяма достъпност.
  • Рекламата в Интернет е ИЗМЕРИМА. Винаги и във всеки един момент можете да разберете колко човека са посетили Вашия сайт и от къде.
  • Рекламата в Интернет е гъвкава и лесно редактируема. Ако виждате, че резултатите не са това, което сте очаквали, може да смените тактиката и това не изисква огромни разходи.
Могат да се изброяват още много предимства, но тези са едни от най-важните.


Интернет реклама за онлайн магазин и уеб сайт

Интернет постави началото на нова ера в рекламата и маркетинга. Високата скорост, лесната навигация и редакция, ниската цена, постоянното самоусъвършенстване, обратната връзка с клиента и още много други фактори помагат на Интернет рекламата да трупа популярност.

Интернет реклама е част от успешния онлайн маркетинг като се разви в един от основните начини за постигане на повече продажби за всеки онлайн магазин и по-високи приходи за бизнеса.Интернет рекламата достига до повече хора по-лесно, бързо и на ниска цена в сравнение с обикновената реклама. За реклама онлайн не са нужни огромни средства стига да имате онлайн магазин или уеб сайт. Имате възможност да покажете своите продукти, услуги или бизнес с помоща на различни рекламни канали:
- реклама в социални мрежи (Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest и т.н.)
- реклама в дисплейната мрежа на Google
- реклама в търсачки (Google, Bing)
- ремаркетинг
- реклама в Youtube, vbox7, Vimeo, DailyMotion и други.
- имейл маркетинг - изпращане на търговски (не) поискани съобщения ;)
- мобилни реклами
- пазаруване в Google Merchant
 

Технологии и техники за успешена интернет реклама

Интернет е новата среда, в която все повече се пренасят както рекламният пазар, така и търговията като цяло. Все повече клиенти търсят нужната им стока чрез Интернет, а и все повече търговци я предлагат именно там.
Интернет вече е неизменна част от живота на съвременния бизнесмен. Защо се получава така? Уеб пространството дава информация за новини, оферти, промоции и СПЕСТЯВА време.
Вие сте строителна фирма и имате уеб сайт – това е визитната картичка пред партньорите и вашият магазин, шоурум или офис пред клиентите. За да започнете да печелите от този сайт, е нужно голям брой посещения на ден. Реално това са клиенти, влезли през вратата, разгледали са Вашите минали проекти, материали, с които работите и услугите, които предлагате.

Възползвайте се от последните технологични разработки като VR (виртуална реалност), изкуствен интелект, AR (добавена реалност), 3D анимации, IoT (интернет на нещата)...
С правилно проведена кампания за интернет реклама достигате до почти всички потребители използващи телефон, таблет, лаптоп или компютър, интерактивна телевизия на сравително ниска цена.

Благодарение на интернет рекламата ще създадете разпознаваемост на марката, ще увеличите продажбите си, ще оптимизирате разходите за реклама.


ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ИНТЕРНЕТ РЕКЛАМА
Прочетох и съм съгласен с Условията за ползване и Политика за защита на личните данни
Съобщението е изпратено
Съобщението не е изпратено


УСЛУГИ ЗА ИНТЕРНЕТ РЕКЛАМАКакво означава SEO оптимизация на сайт и онлайн магазин?

Какъв е резултатът от добрата SEO оптимизация на сайт. На първа страница в търсачката на Google! Ако преди Интернет се използваше само за търсене на информация, днес...

повече

Изработка на уеб сайт, цена за уеб дизайн и програмиране

Изработка на уеб сайт, цена за уеб дизайн и програмиране Създаване на уеб сайт - бързо и лесно :) Създаване на уеб страница. Звучи сложно, нали? Това не е така! Вие не...

повече

Защо имаме нужда от Интернет маркетинг?

Искам първо да разясня какво е Интернет реклама и с каква цел се прави тя. За да научат хората за Вас и да имат шанс да станат Ваши клиенти, досега беше важно да...

повече
bg en
Всички права запазени ® 2024
Този сайт използва бисквитки.