Създаване и поддръжка на Фейсбук страница


Сподели в  

За успешен интернет маркетинг на вашият бизнес, през последните години, все по-голямо значение има създаването, присъствието и професионалната поддръжка на Фейсбук страница. Facebook като социалната мрежа, не само нараства, но и се развива постоянно.

Променя визия, възможности и алгоритъм на показване на новини и всяка реклама във Фейсбук. Превърна се в основен информационен източник и сила в популяризирането на вашият бизнес – марка, продукти, кауза …

Предимството на Facebook социалната мрежа е информацията с която разполага за потребителите си, следи интересите им, в кои групи членуват, какви постове, снимки и линкове лайкват, а това означава, че може по-прецизно да се насочи рекламата към потребители, които може да са ваши потенциални клиенти.

За добрата SEO оптимизация на уеб сайта в Google, вече е от съществено значение дали имате страница във Фейсбук, в която представяте вашите продукти, дейност или марка и колко Facebook потребители са споделили линк към сайта ви. Така Google отчита, че потребителите имат интерес към дейността ви и започва постепенно да ви извежда на начални страници в резултатите от търсенията.
 
Създаването на facebook бизнес страница за лайкове не е сложно, но има тънкости и особености при създаването и привличането на последователи.

Предлагаме ви професионално създаване и поддръжка на Facebook страница за вашият бизнес.

bg en
Всички права запазени ® 2024
Този сайт използва бисквитки.