Банер реклама и изработка на банери


Сподели в  

Банер рекламата е една от най-разпространените форми за реклама в Интернет пространството.
Думата  banner на англ. означава флаг, знаме. Уеб банер е реклама която се вгражда в уеб сайт и е графично изображение с рекламна цел, с която се привличат клиенти.
Интернет банерите имат лесен и бърз ефект за постигане на резултати в зависимост от вашата цел – посещения, продажби, имидж...

Банер рекламата все още не е отживелица.

Целта на банер рекламата е да привлича внимание, да предизвиква внимание и да събужда интерес към продукта или услугата която се предлага.
Уеб банера е зависим от много неща, като например размер, съдържание, тежест, параметри за измерване на ефективността на банера и други за това е важно кой изработва уеб банера за уеб сайта. Важно е банер кампаниите да са направени и качени в стандартни размери за банер, да се определи максималната цена на клик, географско таргетиране с избор на регион, избор на сайт, в които да се показват рекламите и много други допълнителни параметри за интернет рекламата.

Още една от положителните страни на банер рекламата е, че резултатите могат да бъдат проследени и на тяхна база да се правят изводи, анализи и стратегии.
Ние имаме богат опит в дизайн, програмиране и изграждане на банери, както и в самата банер-реклама и със самочувствие можем да ви препоръчаме да ни изберете за съвет, изработка или провеждане на банер рекламата за вашата онлайн маркетинг кампания.

bg en
Всички права запазени ® 2024
Този сайт използва бисквитки.