Изработка на екстериорни 3Д визуализации и етажни разпределения


Година: 2014
Клиент: Булстрой Инвест 2000 ООД - гр. Варна

Посети уеб сайта: bulstroyinvest2000.com

Сподели в  

Изработка на екстериорни 3Д визуализации и етажни разпределения за Булстрой Инвест 2000 ООД.

По поръчка на фирмата изработихме на конкурентна цена 3Д визуализации и етажни разпределения на новострояща се сграда в град Варна.
Спазвайки изискванията за високо качество изработихме исканите 3D визуализации и етажни разпределения, отговарящи на архитектурните планове на сградата. Същевременно колажите на сградата са почти в реалната обстановка като ситуация.

Представянето на новопостроена сграда посредством 3Д визуализации в сайта на фирмата не само привлича вниманието, но и дава на посетителите реална представа за това как изглежда евентуалният им нов дом. Малко хора се ориентират в професионалните чертежи на архитектите, та дори и в снимките на вече завършените строителни обекти. С 3Д визуализация, сградата може да се види съизмерно с останалия екстериор, да се представи като вече обитаема, да се види как е усвоено околоблоковото пространство.

Поставената ни задача включваше екстериорните 3Д визуализации максимално да доближат реалният план за реализация на проекта по съществуващите DWG чертежи, предоставени от архитекта. Етажните разпределения сградата са ориентировъчни като разпределение на мебелировка и обзавеждане.

Изработихме 3Д визуализация за сайта на „Булстрой Инвест 2000” на приемлива и за двете страни цена, като по този начин помогнахме за по-доброто представяне, за разчупване на вече реализирания уеб дизайн на сайта и за увеличаване на продажбите на новите имоти.
Не случайно визуализацията беше поставена на началната страница на този фирмен уеб сайт, като даде ново лице и създаде добро първо впечатление при отваряне на сайта и подготви сетивата за 360-градусовата разходка из отделните апартаменти. Това не е първата триизмерна визуализация, която InterSOFT използва при изработка или надграждане на вече съществуващ фирмен уеб сайт. Предлагаме услугата на конкурентна цена.

Вложените старания и умения от нашият екип отговарят на цената за изработка на 3Д визуализациите и етажните разпределения.

 
bg en
Всички права запазени ® 2024
Този сайт използва бисквитки.