Видео с инструкция за монтаж на стелажи


Година: 2021
Клиент: Ай Ракинг ООД

Посети уеб сайта: iracking.eu

Сподели в  

Създаване на 3D анимация за инструкция за монтаж на стелажи за палети.
При изработката на това е продуктово видео използвахме софтуерни инструменти, които улесняват целият процес на моделиране и създаването на клипа. Резултатите  можете да видите в нашето продуктово и обучително видео, създадено с 3D
анимация.  Използвахме персонализиран ъгъл на камерата, за да симулираме оглед на действията от всички страни и ъгли. 

При обработката на тази 3D анимация - инструкция за монтаж на стелажи за палети, работихме основно в режим на плъзгане и пускане на обектите. По всяко време в процеса на изработка, правихме преглед на 3D анимацията в реално време заеднпо с клиента, за да видим и огледаме добре, какво сме постигнали.

Всеки детайл, движение и поглед, имат значение за едно професионално творение.
В това продуктово 3D видео за инструкция за монтаж, можете да видите нагледно, колко приятно и лесно е да се добавят места за съхранение в всеки склад.
Разполагаме с възможността за експортиране на изгледа в JPEG, TIFF, PNG или BMP формати.


Няма значение дали сте собственик на жилище, който планира предстоящи подобрения в дома, или професионален интериорен дизайнер, който се опитва да преодолее разликата между идеи и визуализация. 3D анимацията ни помага да изготвиме подробна структура и план, както е в нашето обучително видео.

Идеята на 3D анимацията с инструкция за монтаж на стелажи за палети, е именно за да визуализира този момент. Това помага на бузнесът Ви, без значение дали имате онлайн магазин или уеб сайт.
С 3D анимация, можете да изберете нужния материал и добавите цветове. В обучителното видео се вижда, етажерките боядисани, а крепежните елементи оксидирани.

Споделяйки резултата, даваме възможност на нашите клиенти да се запознаят с възможностите на екипа ни.
Проектите могат да бъдат експортирани като екранни снимки, 3D модели и видео.
Създаденото 3D ръководство, споделихме в каналът ни в YouTube.
 
В InterSOFT, предлагаме и създаваме 3D анимации и визуализации, които могат да помогнат при съсредоточаването върху огледа на даден обект преди неговото създаване и преди да сте заплатили определена цена за материали.

bg en
Всички права запазени ® 2024
Този сайт използва бисквитки.