The Green Bear


Клиент: Модерна Мама

Посети онлайн магазина: thegreenbear.eu

Сподели в  

Създаване на онлайн магазин за индустрията за здраве и красота, която е на стойност 400 милиарда долара с милиони независими изпълнители и подизпълнители, ние вложихме много знания и способности да извадим на бял свят и една българска компания, работеща в тази сфера при изпълнението на проекта за онлайн продажби. Това е източник на знания, а една малка и богата енциклопедия по Ботаника.
 
Тук, представянето на всеки един чай, е със собствена визия и подробно описание на съдържащите билки. Избирайки чай, клиентите имат уникалната възможност да разгледат неговия състав билка по билка, както и да се запознаят със значението на всяка билка и влиянието върху здравето и красотата на човека. Пълна прозрачност на продуктите. Тяхното количество. Рецепти и препоръки, както и цени.
 
Онлайн магазинът е изграден със задълбочени познания от екипът ни в съдействие със собствениците на фирмата.
В този интернет магазин, сме вградили модул за онлайн бюлетин, чрез абонамент. Където всеки клиент да има възможността да получава актуална и своевременна информация за нови продукти.
 
За удобство и бързина, е включен бърз модул за поръчки чрез Viber и What’s Up. До който имате достъп през цялото време, докато браузвате в сайта.  Тази настройка ви позволява да добавите номер за контакт, с когото искате и да комуникирате.

Практично и удобно е създадена категорията „Карта“. На самата карта на България, са поставени пинове с информация за места и магазини, предлагащи чайовете на фирмата. Във всяка значка, има въведена контактна информация на търговеца. Самата карта е със Zoom функционалност, позволяваща увеличаване мащабируемостта на местата за по-нагледно представяне на разположението на магазините.
 
В таб „Контакти“ е ползвана старата и много практична функция „hover”. Минавайки с мишката върху визитките, те се увеличават и стават четливи. Това е необходимо, когато ви интересува конкретна визитка и нейното съдържание. 
 
Тестваме готовия онлайн магазин на различни устройства за десктоп и мобилна версия, с цел съвместимост. За добро позициониране в Уеб пространството, ползвахме Google Analytics, GoogleSearch Console и Google My Business.
bg en
Всички права запазени ® 2024
Този сайт използва бисквитки.