NG DOORS интериорни и външни врати и дограма


Година: 2021
Клиент: NG DOORS

Посети онлайн магазина: ngdoors.bg

Сподели в  

Нашите редовни клиенти NG DOORS се обърнаха отново към нас със запитване за изработка на онлайн магазин за врати, в който да има възможност да се добавят врати с различни цветове и размер на касите. Това е един продукт с  различни разновидности, където крайният клиент може да разгледа цветовете, да си избере с какво покритие да е вратата и да види има ли неговият размер на каса и директно да поръча.

Повечето собственици на бизнес с прозорци и врати мислят за уеб сайта си като за онлайн каталог. В действителност интернет магазинът на такава компания, трябва да е виртуален представител по продажбите – виртуален showroom. Където клиентите, да могат да разгледат не само картинки на изпълнени проекти, а да имат възможност да избират цветове, материали за изработка на врати, материали за покритие на вратите. Да могат да видят разрези и схеми на бъдещата си врата. Идеята е, да не чувстват нуждата от посещение на магазина на компанията.

Такъв сайт, е способен да генерира огромни количества потенциални клиенти и продажби, често на част от цената на традиционния маркетинг и реклама, поради липсата на разходи за наеми на помещения, заплата,ток.

При изработването на онлайн магазина за врати на NG DOORS, ползвахме интуитивна система за управление на съдържанието (CMS). Тя позволява  позволява публикуването и редактирането на съдържание в уеб сайт, както и цялостната му поддръжка. Целта ни е, да се улесни изграждането на динамичен уеб сайт. Нашата интуитивна система за управление на съдържанието (CMS), е с възможност за лесна и бърза промяна на съдържанието му- добавяне на снимки, съдържание и много други. CMS-ите, улесняват работата и предлагат много възможности за административни права  в процеса на създаване и редактиране на съдържанието.

Създадохме им и страница  във Фейсбук, за да могат да популяризират онлайн магазина си, с платена реклама.
А за SEO оптимизацията на онлайн магазина се погрижихме лично и внимателно, ползвайки всички съвременни методи и спазвайки изискванията на големите световни търсачки като Google, Bing и други.

Всеки проект, с който се захващаме e с гордост и страст. Основният стремеж при работата с нашите клиенти, е да помогнем да надхвърлят целите си. Това е причината InterSOFT, да съществува. А близките ни  връзки с тях, ни прави толкова успешни в това. Гордеем се с нашите услуги от световна класа, целящи да предоставим възможно най-добрите дизайни на уебсайтове, дигитални кампании и стратегии за всеки един от нашите клиенти. Искаме да работим с фирми и организации със същия стремеж и страст да развиват бизнеса си.

bg en
Всички права запазени ® 2024
Този сайт използва бисквитки.