Фирмен уеб сайт на АЙ ВИ СЕЙЛИНГС ООД град Варна


Година: 2011
Клиент: Ай Ви Сейлингс ООД
Посети уеб сайта: www.ivceilings.bg

Сподели в  

Фирмен уеб сайт на АЙ ВИ СЕЙЛИНГС ООД град Варна.
Компанията Ай Ви Сейлингс Варна реши да си направи фирмен уеб сайт с дизайн, отговарящ на изискванията на фирмата и даващ лесен достъп до цялата нужна информация на клиентите. За по-лесното опериране и ориентиране от нашата фирма предложихме да направим изработка на уеб сайт с включена цена за изработка на уеб дизайн, покриващ поставените изисквания.

За целта направихме изчистен уеб дизайн, с двете основни категории в които оперира фирма Ай Ви Сейлингс - строителство и търговия.
Компанията със седалище град Варна даде само основните насоки, а всичко останало се уточни в процеса на работа. Предвид бързината и конкурентната цена за изработка на уеб сайт, от компанията останаха изключително доволни и продължиха сътрудничеството си с нас и след приключване на проекта.

Самата Ай Ви Сейлингс е създадена през 2000 година със седалище град Варна и специализира във вноса, доставката и монтажа на фасади от алуминий, стъкло и керамика, топлоизолационни системи за контактна фасада, хидроизолации за покрив и основи, системи за сухо строителство, ламинирани подови настилки и керамични облицовки, санитарен фаянс и аксесоари за баня.

На централно място в уеб сайта поставихме и националния телефонен номер, основните дейности и контакти, което направи така полученият фирмен сайт с уеб дизайн по наша идея, привлекателен, лесен за използване и оперативен.
 

bg en
Всички права запазени ® 2024
Този сайт използва бисквитки.