Фирмен сайт portadoors.org с продуктов каталог


Година: 2020
Клиент: Мебелни къщи РАЛИЦА

Посети уеб сайта: portadoors.org

Сподели в  

Изработка на фирмен уеб сайт portadoors.org с продуктов каталог.
„501 врати“ са девизия от „Мебелни къщи Ралица“ и са наши дългогодишни партньори. През годините с тях сме разработили няколко уеб сайта, работили сме по SEO оптимизация на сайт и по проект за интернет маркетинг и интернет реклама.

„501 врати“ ни се довериха отново, като се обърнаха към нас да изработим фирмен сайт portadoors, в който да се представи голямото разнообразие от интериорни и входни врати, техните модели, покрития и цветове. Всичко това трябва да се представи ясно и красиво.

Уеб сайтът е предназначен за крайни потребители, корпоративни клиенти и дистрибутори. Важно изискване беше cms-а
(административният панел) да е лесен и интуитивен, за да може леко и бързо да се попълнят всички разновидности на вратите.

Структурата на сайта и разположението на важните елементи бяха внимателно обмислени, за да направят използването на сайта възможно най-удобно и просто: всичко, което ви е необходимо, за да изберете врата и да направите запитване, е пред очите ви, потребителят може лесно да се ориентира при избора на модел, опциите за покритие и цвят.

При разработването на функционалността на уеб сайта, бяха взети предвид всички важни за клиента ни „501 Врати“ изисквания - раздел „Актуално“, „Мострени салони“, вход за дистрибутори, риспонсив версия на сайта за всички мобилни устройства – телефон, таблет или смартфон и клиента да си избере подходящата врата, да се запознае със всичките спецификации и аксесоари включени в цената и да отправи конкретно запитване.

 
bg en
Всички права запазени ® 2024
Този сайт използва бисквитки.