Фирма за мълниезащита Диком Варна


Година: 2022
Клиент: Диком ООД

Посети уеб сайта: dikom-varna.com

Сподели в  

Изработка на уеб сайт за фирма Диком Варна тип презентационен сайт за дейността им. Компанията се занимава с проектиране, изграждане и поддръжка на мълниезащита, инсталация на заземители и защита от атмосферни пренапрежения. Нашата задача бе да създадем уеб сайт, който по най-добрият начин и чрез най-съвременните технологии да представи дейността на фирмата.

При разработването на функционалността и уеб дизайна на сайта, бяха взети предвид всички важни за клиента изисквания – възможност за неограничено добавяне на страници и подстраници в които да се вмъкват снимки и текст, както и блог в който да се публикуват статии чрез които да се запознават крайните клиенти с възможностите за мълниезащита. CMS модула предоставя прекрасна възможност за администриране и запълнена с необходимата информация, атрактивни снимки, илюстрации и видеа.

Поради спецификата на дейността и продуктите, които предлага фирма Диком, е нужно много разяснителен текст, който помага изключително за добрата оптимизация на сайта. Клиентът ни се възползва от услугата ни „Консултации за СЕО оптимизация“ и специалистите от Интерсофт го съветват как да пише статии със SEO-текст, форматиране и линк билдинг стратегия. Добавянето на подходящите ключови думи и описания, както и регистрация в Google инструментите, са едни от методите и първи стъпки за класиране на сайта при търсене в мрежата.

Основна грижа на дружеството е да гарантира безопасността на хората, да защити движимото и недвижимо имущество срещу щети, които могат да бъдат причинени от мълнии или на вторични въздействия на мълнии. Самата дейност, услугите и артикулите, които предлагат са много специфични и затова беше важно информацията и снимките да се представят добре на десктоп и на мобилна версия на уеб сайта. По желание на клиента продуктите са разпределени в отделни категории, като към всеки продукт за мълниезащита има описание, технически характеристики, възможност за коментар и изпрати запитване.

Екипът от програмисти и SEO специалисти в Интерсофт непрекъснато се стреми да осигурява високо качество на изработваните интернет сайтове и продукти на цени съобразени с условията и изискванията на българския пазар и покупателна способност на потребителите.

bg en
Всички права запазени ® 2024
Този сайт използва бисквитки.