Строителна фирма VIPremium Варна


Година: 2021
Клиент: VIPremium

Посети уеб сайта: vipremium.bg

Сподели в  

Приемайки идеята за изработка на уеб сайт за строителна компания с набор от инструменти за надграждане и управление за по-голяма креативност и развитие, ние предизвикахме себе си и нашите способности. За да се даде възможност на клиентите на компанията vipremium.bg, за оптимизация при търсенето на жилище.

Практично решение е да се вгради интелигентно търсене по различни критерии - цена, квадратура, разположение, съседен имот.  Ползвани са наши собствени API и редица решения за интеграция на технически параметри. Такива се виждат в раздел „Апартаменти“, където са  създадени "горещи точни" с апартаментите на етажа, параметри на етажа, квадратура и цена. Така настроихме този интерактивен начин за избор, за да създадем приятно и практично дигитално изживяване при посещението на сайт за недвижими имоти. Достигайки крайната точка - чертежа на жилището, клиентите имат и пълна информация за състоянието на недвижимия имот - тип, квадратура, цена, статус. А за по-добра нагледност на чертежа, сме вградили възможност с един клик да го разгледате в отделен таб и висока резолюция.
 
При заинтересованост на клиентите и за тяхна бързина и удобство, сме разположили на всяка страница, контакта информация със строителната компания. Телефонът за връзка, не изчезва от погледа Ви, и дава възможност с един клик да се свържете с продавача.
Във всеки уеб сайт за строителна компания, при създаването му винаги е важно на видно и достъпно място да има формата за запитване на цена, тип на жилището и неговия статус (свободно или продадено). Първите и най-важни въпроси на всеки потенциален клиент.
 
Вградената Google Maps , показва местоположението на обекта или компанията.
След изработката на сайтове за строителна компания с включен в тях административен панел, се добавя съдържание с подробно описание на изгледа, околната среда и качеството на сградата.
 
След изработката на сайт за строителна компания, той трябва да заживее своя онлайн живот. За бърз и лесен достъп до сайта, остават още няколко стъпки: тестване на различни устройства за десктоп и мобилна версия; оптимизиране за класиране в търсачките. Затова, обърнахме специално внимание на СЕО съдържанието в категориите и подкатегориите.
Регистрираме уеб сайта в Google Analytics, Google Search Console и Google My Business.

bg en
Всички права запазени ® 2024
Този сайт използва бисквитки.