Строителна фирма HappyHomes София


Година: 2020
Клиент: HappyHomes

Посети онлайн магазина: happyhomes.bg

Сподели в  

Още при първите разговори за сайта на happyhomes.bg, разбрахме, че предстои интересен и сложен проект за създаване на сайт за недвижими имоти с възможност за SEO оптимизиране на съдържанието. Не просто сайт за продажба на недвижими имоти, а сайт на строителна компания с етажни разпределения. Още в началото се разбра, разработването на уеб сайт с такава функционалност ще отнеме технологично време. И в периода на разработка на сайта, ще има срещи за обсъждане  и съгласуване, функции, прототипи, дизайн и съдържание.

Въпреки нужната сложност на този сайт, трябваше да се мисли и за практичност, бързина и красота. Това, което клиентите очакват да намерят на уеб сайта на разработчика, квадрати на жилища, цени, местоположението. Затова разположихме на първа страница форма с вградена търсачка по зададени критерии. Тази функционалност, е вградена и в страница „Продажби“.
Стремежът беше, за един удобен, модерен и отзивчив уеб сайт на строителна компания с етажни разпределения. Предоставихме поглед върху реализираните проекти на фирмата, като ползвахме висококачествени изображения със слайд ефект.
Дизайнът и навигацията напълно отговарят на пазарните тенденции и непрекъснато се развива.
Възможно е внедряването, включително попълване на експозицията на апартаменти. Комбиниран е с функционалност за недвижими имоти (оферти за продажба на имоти). Има опция да създадеш оферта и да я добавиш към конкретен проект от сградите.

Ако един сайт за недвижими имоти представя добре компанията, реализираните и предлагани обекти, ще имаме пълноправен функциониращ уеб сайт. Там ще можете да научите за жилищните комплекси, апартаменти, вили, къщи. Веднага можете да изберете апартамент и да изпратите заявление за него. Тези решения са обмислени и тествани за вас. Потребителите ще могат да се справят с тях и да изпратят запитване за апартамент, а агентите по недвижими имоти - да работят с търсене от край до край на обекти с филтрираща система по цена, жилищен комплекс, клас, брой стаи и други параметри.

bg en
Всички права запазени ® 2024
Този сайт използва бисквитки.