Поларис Лайтинг Варна


Клиент: Поларис Лайтинг ООД

Посети онлайн магазина: polarislighting.bg

Сподели в  

Създаване на уеб сайт за Поларис Лайтинг ООД град Варна.  Това е един от уникалните ни проекти. Съчетаващ в себе си основите за всеки един сайт до най-съвременните технологии. Сайтът на тази компания, в едната си част е презентационен, изпълнен с красиви снимки на продуктите и описания. А в другата си част е онлайн каталог.

Първото и по-нестандартно, но приятно впечатление е - хиперлинкове към профилите на компанията в социалните мрежи. Веднага се забелязват иконите, на Facebook; Instagram и YouTube. Част от клиповете и снимките, са имплементирани в сайта, като допълнение на текстовото съдържание. И възможност, медията да бъде разгледана в канала на компанията.
Моментално с посещението на сайта, започва слайдшоу на арт инсталации от осветления, грабващи окото и задържащи вниманието. Употребата на сайта е изключително улеснена и интуитивна.

А прегледът на продуктите, техните описани спецификации и цени, не оставят въпроси за задаване.
Структурата на сайта, е изпълнена професионално. И на първа страница имаме преглед и връзка към категориите. Започва с удобно и ясно представяне дейността на компанията и продължава с Нови продукти; Каталози и Проекти.
Изградените каталози, са в два варианта:
1) За офлайн ползване, чрез PDF, за удобство на всички клиенти без Интернет връзка и по-късно обсъждане.
2) В онлайн формат. Директно на сайта на компанията. В сайта са включени схеми и инструкции за монтаж. Тези схеми, също са изведени в PDF формат с висока резолюция и качество, за ясно разчитане и ползване. Каталозите са богати и изчерпателни на информация.

Категоризирането на продуктите, е другата улесняваща навигирането на продуктите опция.
Впечатлява галерията на сайта със снимките в перфектно качество и с много висока резолюция. В галерията на реализирани проекти на компанията, са ползвани различни графични ефекти за прехода на снимките.

В този проект ще забележим и вградения скрипт „Каросел“, който върти линкове и логота на компании партньори. Откъдето всеки клиент, може да посети техни сайтове.
Защитата на личните данни, ползва всички добри Европейски практики и спазва всички изисквания.
 
bg en
Всички права запазени ® 2024
Този сайт използва бисквитки.