Онлайн оптика VarnaOpticsEU


Година: 2020
Клиент: Оптика Косеви град Варна

Посети онлайн магазина: varnaoptics.eu

Сподели в  

Създаването на онлайн магазин и онлайн оптика  varnaoptics.eu, беше красиво, приятно и в същото време сложно изпълнение.
Сайтът следва всички съвременни тенденции в бранша на онлайн магазините. Красив с продуктите си и снимките им с висока резолюция. Да се работи по него, беше удоволствие. Това не е просто онлайн оптика, това е и изкуство.

Дейността на фирмата, която предлага  продукти с гарантиран произход, сега включва уникалния бранд на Marcolin, Italia.
При употребата CMS, e лесно да се насладите на ненадминато качество и възможности за дизайн при изработката и поддръжката на онлайн магазин.

Сайтът на нашите клиенти, беше наскоро обновен с нова функционалност -  възможност за прикачане на рецепта, предписана от специалист офталмолог. Тази възможност се появи с въведените нови изисквания за електронни рецепти. И нашият екип реагира мигновено за реализирането й.

Дизайнът на онлайн оптиката е адаптивен. Отваря се еднакво бързо, както на компютри, лаптопи, така и на таблети и смартфони.
Менюто с всички категории продукти е поставено в горната лента на сайта. Целта ни е бърз, лесен и нагледен достъп до различните категории на онлайн оптиката.

В същото време важни атрибути, като „За нас“, „Блог“ и „Контакти“, поставихме в ненатрапчивия и стилен fa-fa-bar, за който беше практично да се ползва с клик, а не hover функция.

При работата по проекта за онлайн магазин и оптика на varnaoptics.eu, поддържахме постоянна връзка с нашите клиенти, за да постигнем максимално удобство при ползване на сайта от техните клиенти.

Интуитивна навигация. Нагледно представени категории. Напътствия как да се поръча онлайн. И подробно описание, какъв е пътят на доставката. Във всеки един момент, посетителите на сайта, могат да се свържат със служител на оптиката, не само по имейл и телефон, а също така по много удобния чат на живо.

Възползвайте се от нововъведената възможност за прикачане на рецепта, предписана от специалист офталмолог. Спестете си време и усилия. Направете го по време на работа или пътуване по други ангажименти. Това е бъдещето и то е в електронните рецепти и максималните удобства и улеснения живот на клиентите!

bg en
Всички права запазени ® 2024
Този сайт използва бисквитки.