Корпоративен уеб сайт за Архитектурно студио Дизарх


Година: 2014
Клиент: Архитектурно студио Дизарх

Посети уеб сайта: www.dizarh.bg

Сподели в  

Изработка на корпоративен уеб сайт за Архитектурно студио Дизарх.

Архитектурно студио Дизарх е създадено 2003 г..  
Според екипа на Дизарх:
Професията ни обхваща различни дейности, проектиране- от най-малкият елемент- детайла, следват вътрешните пространства- дизайн и интериор, до целият обем на сградата и градските пространства.
За нас всяка задача е като предизвикателство, без значение каква е функцията на сградата, сложността или срока за изпълнението и.
Думите с които определяме архитектурата са:  
Индивидуализъм, Креативност, Независимост, Страст, Интелигентност и Изкуство.

Екипът от уеб дизайнери и уеб програмисти на Интерсофт положи всички усилия уеб дизайна на сайта на архитектурното студио да отговаря максимално на характеристиките на техните архитектурни проекти, а именно индивидуализъм, креативност, изкуство и други.
При изработката на уеб сайта бяха спазени всички последни изисквания при изработка на уеб дизайн. Уеб сайтът е изработен с ризпонсив дизайн, подходящ както за настолни компютри, така и за мобилни устройства - таблети и смартфони.
Изборът на черен цвят като основен за уеб дизайна е породен от желанието на Дизарх всички снимки да се открояват максимално и вниманието на потребителите да е акцентирано основно върху проектите на архитектурното студио.
bg en
Всички права запазени ® 2024
Този сайт използва бисквитки.