Изработка на уеб сайт за хотели с резервационна система


Година: 2017
Клиент: Почивна база БЪЧВАТА

Посети уеб сайта: buchvata.com

Сподели в  

Изработване на сайт за хотели с резервационна система София, Варна, Бургас, Пловдив или за всеки град в Бълария . Към сайта има изграден контролен панел (cms) с възможност за редактиране на съдържанието. Добавяне на неограничен брой страници и подстраници, стаи за гости, в случая бунгала за гости, като към всяка стая/бунгало има опция за добавяне или промяна на снимки и описание, промяна на цените, в зависимост от сезоните, възможност за добавяне на нови категории в сайта, добавяне на оферти и промоционални предложения. При изработката на уеб сайта за хотели има предвиден модул новини, в който може да се отразяват събития или представяне на атракции в местността и региона.
Почивна база “БЪЧВАТА” е разположена върху висок скалист бряг точно над красивата морска ивица в гр.Бяла. Изгревите се разгръщат в пълната си красота и сила, отразени в морето. Тази емблематична гледка е желана дестинация на много романтични и волни души.
Пакет Уеб сайт за хотели е бърз и лесен начин да имате едно добро представяне на соята къща за гости, почивна база или хотел с разработена резервационна система и респонсив дизайн на ниска цена.

 
bg en
Всички права запазени ® 2024
Този сайт използва бисквитки.