Изработка на сайт на Театър Мелпомена


Година: 2019
Клиент: Театър Мелпомена

Посети уеб сайта: melpomenatheatre.com

Сподели в  

Изработване на сайт на театър Мелпомена с възможност за автоматична SEO оптимизация с вградена система за резервиране на билети.

Като се вземе предвид характеристиките и спецификата на дейността, новите тенденции в уеб дизайна и лекотата на използване, разработихме един презентационен сайт за театър Мелпомена. Слайд шоу в начална страница на сайта, което лесно се администрира през контролният панел (cms), представящо кадри от последните спектакли на театъра. Разработихме страница Репертоар, в което са представени всички творби и постановки. В страница Програма има разработен календар с дата, час и име на поставената от актьорския състав на театър Мелпомена пиеса. Така лесно и бързо всеки посетител на уеб сайта, може да се ориентира и да си избере дата и представление.

Една голяма гордост на театъра са неговите артисти и режисьори, в страница Екип е представен творческият екип с имена и снимки. Ще видите известни личности като Димитър Рачков, Любомир Нейков, Елена Петрова, Силвия Лулчева, актьор и режисьор Асен Блатечки и още много познати имена.

За улеснение на потребителите при тази задача за изработка на сайт разработихме и вградихме система за онлайн резервация на билети, чрез която може да си изберете най-добрите места в салона и да закупите билет.

Екипът ни разработи и риспонсив уеб дизайн, за да има възможност през всички мобилни устройства – телефон, таблет или смартфон, уеб сайтът на театър Мелпомена да е достъпен, а потребителите лесно и бързо да се запознаят с постановките и да резервират билет онлайн.
bg en
Всички права запазени ® 2024
Този сайт използва бисквитки.