Изработка на сайт за детска градина Валентина Терешкова


Година: 2016
Клиент: Детска градина Валентина Терешкова

Посети уеб сайта: vtereshkova.com

Сподели в  

Изработка на сайт за детска градина „Валентина Терешкова“.
Предложихме на клиента пакетно решение „Уеб сайт за детска градина или училище“ с готов уеб дизайн за сайт в който е предвидена и програмирана функционалност съобразена със спецификата на дейността. Възможност за представяне на всяка групи с текст, снимки, преподаватели и обслужващ персонал. Разработено е и специален раздел за добавяне на ежедневно меню, за да може родителите да са запознати с живота на децата си в детската градина.
Предвиден е и разработен модул Новини и събития за отразяване на тържества и активност в учебното заведение, както и секции за документи и правилник.
Пакет Уеб сайт за градина или училище е с лека и приятна визия, с възможност за качване на много снимки, бърза и лесна навигация. Административен панел, който интуитивен с възможност за редактиране на страници, текст и снимки. Пакетът дава възможност да представите средата в което учат и се образоват вашите деца.
Детска градина 44 "Валентина Терешкова" е съвременно детско заведение, с утвърдени традиции и добро име, в което се възпитават и обучават 150 деца от 3год. възраст до постъпването им в I клас.Намира се в в спокойния и най- чист квартал "Аспарухово" във Варна.
bg en
Всички права запазени ® 2024
Този сайт използва бисквитки.