Верига хранителни магазини СВА


Година: 2021
Клиент: CBA

Посети уеб сайта: cbabg.com

Сподели в  

Изработка на корпоративен уеб сайт с богата функционалност. С локации на всички магазини в страната, онлайн брошура, описание на асортимента който поддържат магазините, блог, рецепти, бюлетин, игри и кампании cbabg.com

Като водеща фирма в изграждането на уеб сайтове и онлайн магазини, нашите клиенти пожелаха да им бъде създаден изключително лесен за използване, интуитивен, ефектен професионално изглеждащ дизайн с богата функционалност корпоративен сайт. Уеб сайт и интернет магазин от този ранг, трябва да предложи на посетителите нещо уникално в онлайн пазаруването, дори от мобилни устройства. Цялата функционалност е в комплект със защитен протокол SSL за защита на клиентите и е напълно съвместим със съвременните европейски изисквания и регулации.
Общото с другите типове сайтове и онлайн магазини е:
карта с локация;
контактна информация;
За нас (таб);
Блог;
Връзки на магазина към социалните мрежи, в които е представен сайта.

Различното, а в някои елементи на корпоративния уеб сайт коренно различното и изключително ново преживяване, са:
Мулти локационна карта на цялата верига магазини в страната;
Онлайн брошура с промоционални и налични продукти и стоки;
Рецепти;
Бюлетин;
Игри и Кампании.

А като всеки голям работодател, този корпоративен сайт е с възможност за търсене на работа в компанията, под линка Кариери. CBAbg.com, предлага възможността да си направите онлайн клубна карта за пазарене с отстъпка и натрупване на точки, като лоялен клиент.

Информираността за приеманите банкови карти, е на забележимо място.
Услуги предлагани в тази верига магазини, са бързо и удобно плащане Битови сметки, данъци и такси, което е отрзаено и уеб сайта на компанията. Както и възможност да изпратите пари - внасяне и теглене.

Както е в магазините на фирмата, сме представили онлайн в този проект, друга предлагана услуга - бърз и лесен начин да защитите себе си и членовете на Вашето семейство със застраховки от водещ наш застрахователен брокер. Линковете към него са външни и ви прехвърлят в сайта на тази компания.

Като професионалисти с голям опит, след създаването на всеки сайт и онлайн магазин, ще бъде дадена възможност да се оптимизира и от клиентите по всяко време. Това позволява гъвкавост и своевременно представяне на нови продукти и промоции.

Една от силните черти на InterSOFT, e SEO оптимизацията. Това е дейността и активността, по-високо класиране в Google или други големи търсачки.
bg en
Всички права запазени ® 2024
Този сайт използва бисквитки.