Photohub снимки онлайн и фотоподаръци


Година: 2020
Клиент: PHOTOHUB

Посети онлайн магазина: photohub.bg

Сподели в  

Разработването на онлайн магазин по задание на клиентите ни от дигитално фотоателие в сферата на фотографските стоки и услуги Photohub.

Основна функционалност на интернет магазина е, освен избора на рамки или друг вид фотоподаръци, клиентите да имат възможност, директно от вкъщи или на път през мобилното си устройство да прикачат снимки и да поръчат отпечатване, да платят онлайн с банкова кредитна или дебитна карта, както и възможност за доставката им в цялата страна посредством интегриран модул на Еконт за генериране на товарителници.

Този проект предполага да бъде изработен онлайн магазин с високо бързодействие не само за десктоп устройства, но и с бърза мобилната версия на сайта, или с други думи много добър адаптивен дизайн съобразен с Google Mobile First Indexing. Освен визията, важна част е  изграждането на административен панел (CMS с CK Editor и файлов браузър) с възможност за добавяне на неограничен брой текстови страници и подстраници, категории и подкатегории. Тяхното редактиране, промяна на реда и създаване на галерия. Добавяне на мета заглавия, ключови думи и мета описания за бърза оптимизация на сайта.

След изграждането на електронния магазин започна работа по SEO оптимизиране на онлайн магазина, поддръжка на Фейсбук страница и консултация при писане на СЕО текстове за попълване на съдържание в сайта. Едно от важните неща за дългосрочни резултати в SERP (Search Engine Result Page) са анализ и подбор на ключови думи и фрази, и писане на оптимизирани текстове (SEO Copywriting).

Правилното структуриране на съдържание и наименования на страници и категории помага за получаването на добри резултати и напредване при класирането в търсачките
bg en
Всички права запазени ® 2023
Този сайт използва бисквитки.