Уеб сайт с онлайн поръчки за пицария Фратели Варна


Година: 2019
Клиент: Ресторант - пицарии Фратели

Посети уеб сайта: fratelli.bg

Сподели в  

Изработка на уеб сайт за пицария Фратели Варна тип онлайн магазин с възможност за поръчки през интернет и интегриране на онлайн разплащателен метод с карти посредством Борика и ePay Свят.
Основната ни задача беше да разработим уеб сайт за верига ресторант-пицарии Фратели Варна. Първа стъпка е да разработим дизайн в цветовата гама на логото и корпоративната идентичност на компанията. Структурата и функционалността на сайта съобразихме с възможността да се представят отделните ресторанти от веригата, както и модул за онлайн поръчка на пици и храна за дома или офиса. Разработихме продуктов каталог за онлайн магазин, чрез който потребителя да има възможност да избира свежи салати, вкусни пици и паста, богати ястия и гарнитури, морски специалитети, интересни предястия, пареща скара и любими десерти и да направи поръчка с доставка.

При изработката на онлайн магазина са спазени всички изисквания на Google за оптимизация на сайтове.

Към интернет магазина има вградена система за управление на съдържанието (CMS) в която лесно и бързо се добавят неограничен брой менюта, продукти, страници и да се редактират. Наблюдават се онлайн поръчки и запитвания.

Задължителното към всеки сайт, който ни възлагат да изработим се добавят нужните полета и са спазени новите правила за GDPR - политика за поверителност и за защита на личните данни на потребителите. Използван е основен протокол HTTPS и валиден SSL сертификат.

Като част от изработката на сайт е и адаптирането на дизайна за десктоп и мобилна версия (responsive design).  По този начин всички клиенти на ресторант-пицария Fratelli Варна могат с лекота да си изберат меню през телефон, таблет или смартфон и да направят своята онлайн поръчки на храна за дома или офиса.

bg en
Всички права запазени ® 2023
Този сайт използва бисквитки.