Сладкарница Cherry by Mary - торти, кетъринг и сладки


Година: 2020
Клиент: Cherry by Mary

Посети онлайн магазина: cherrybymary.com

Сподели в  

Създаване на онлайн магазин за торти, кетъринг, сладки за всеки празник и делник. Това е сладко изкушение :)
Доставя до адрес истински и вкусни торти. По желание на клиента, цели или на парче.  В избора са още много други сладки красоти, като кейкчета, еклери и еклерови десерти, кето и веган десерти и много други. Асортимента включва и солени изкушения.

Сладкарницата има солен и сладък кетъринг, но нямаше сайт.

От сладкарница Cherrybymary, имаха нужда и се обърнаха към нас, да създадем техния онлайн магазин за поръчка на торти  и десерти.
След няколко срещи и обсъждания в тясно сътрудничество с тях, се роди cherrybymary.com.

За изграждането, активно ползвахме система за контрол на съдържанието (CMS). Която позволява удобен и бърз достъп до контролния панел на сайта, където ние или клиента, да добавяме неограничен брой продукти.

Използването на CMS за сайтове с онлайн продажби, предлага редица полезни и ценни инструменти за постигането на отлични резултати.
Онлайн магазинът за поръчка на торти- Cherrybymary, не прави изключение.
И той притежава възможности като:
- добавяне на вариации и атрибути към продуктите;
- следене на наличности;
- собствен SEO анализатор за посещения в интернет магазина разделен по категории, продукти, страници и блог;
- email бюлетин
- и много други.
 
Нашите клиенти, винаги получават уникален по рода си и предмета на дейност сайт. Предвидили сме да получат и мобилна версия на онлайн магазина, в който са включени всички нужни атрибути за онлайн поръчка.

SEO оптимизацията на онлайн магазина, е наша отговорна задача. Наличието на онлайн поръчки в Интернет магазина означава, че той има интеграция с куриерски услуги за доставка и  разплащателни методи, като плащане с карта онлайн.

Клиентите ни разполагат с бърз онлайн магазин, съобразен с Google Mobile First Indexing Designн и винаги могат да разчитат на помощ от нас, при избор на домейн и хостинг. Както и помощ при попълване на съдържание и поддръжка на онлайн магазина и неговите доработки.

InterSOFT е утвърдена фирма с дългогодишен стаж на Българския пазар. И предлага конкурентни цени за изработка на онлайн магазин.
bg en
Всички права запазени ® 2024
Този сайт използва бисквитки.