Онлайн магазин с AMP - Accelerated Mobile Pages ZakupiBG


Година: 2021
Клиент: Zakupi.BG

Посети онлайн магазина: zakupi.bg

Сподели в  

Изработка на иновативен сайт за онлайн пазаруване в България. В буквален смисъл - онлайн MOL. Идеята за такъв тип онлайн магазина е, да се пазаруват разнообразни стоки с обща доставка.

Пазарувате комплексно и получавате с една доставка всички желани продукти, постигате по-добра цена, поради обединената и единна доставка. Спестяват се време и пари.

Създаването на такъв род онлайн магазини, изискващи огромно количество информация за продуктите, е много сложен, трудоемък и времеемък процес. И без съвременните технологии, такъв сайт ще е много „тежък“ и бавен за зареждане.

За да постигнем ефективността и бързината към която се стремим, нашите програмисти  са се доверили на AMP платформата.
Резултатът е, много изчистен дизайн и висока скорост на зареждане на всякакви устройства, включително мобилни.
Изработка на онлайн магазин с AMP (Accelerated Mobile Pages), е технология за ускорени мобилни страници на трета страна, която се популяризира активно от Google Search Engine. 

Принципът е, че сайтът използва специални тагове, чийто брой и функционалност са строго ограничени.
Нашата основна задача, като разработчици, е да съберем набор от налични схеми, които ще решат проблема на клиента. Google намира тези специални тагове и кешира информацията в тях. След това, когато потребителят търси нещо в Google, браузърът зарежда информация от Google CDN в специална amp-iframe на заден план и при кликване върху линк се отваря вече заредената страница в специален прозорец. AMP страниците се класират по-високо от другите заявки за търсене поради бързото им зареждане и мобилната им реакция.

В онлайн мола – zakupi.bg, за ваше улеснение при онлайн пазаруване, също така сме създали специален калкулатор, който във всеки един момент при добавяне на нова стока в количката, да изчислява цената на доставката автоматично. Която прибавена към основната цена, формира крайната цена на всеки един продукт.

Огромното предимство на платформата е, че получавате най-добрите ценови оферти. На едно място са събрани различни производители и търговци. Елиминират се редицата посредници, които винаги водят до оскъпяване на продуктите.
Стандартната опция за плащане при онлайн пазаруване, позволява да заплащате поръчките си с най-масово разпространените методи в цял свят. Като се гарантира защитата на личните данни по Европейското законодателство за онлайн търговия.

При влизането в онлайн магазина на zakupi.bg, той ще се адаптира и настрои автоматично към вашето устройство-таблет, смартфон или десктоп компютър.

За безпроблемното и бързо онлайн пазаруване, сайтът е изграден и оптимизиран с кеш плъгин. Кеширането е много полезно в битката за по-бързо зареждане. И, това е само една от многото стъпки. Скоростта на зареждане е фактор за SEO класиране в Google, което е жизнено важно за нивото на оптимизация за всеки онлайн магазин, който всъщност цели да представи бизнеса Ви онлайн.
bg en
Всички права запазени ® 2024
Този сайт използва бисквитки.