Онлайн магазин за доставка и продажба на цветя София


Година: 2019
Клиент: Доставка и продажба на цветя

Посети уеб сайта: bestflowers.bg

Сподели в  

Изработка на онлайн магазин за продажба на цветя и доставка в София.

Екипът на фирма Интерсофт ООД изработи за своя клиент bestflowers.bg онлайн магазин, както и поддръжка на уеб сайт. Предложихме модерен и функционален дизайн за интернет магазин, който да е удобен и лесен за употреба, както от потребителите, така и от администраторите на сайта.
 
За самия интернет магазин се съобразихме изцяло с дейността на фирмата и го изработихме в светли цветове и семпъл дизайн, за да може да се открояват снимките на букетите и да изпъкват наситените и ярки цветове на предлаганите цветя. Поставихме продуктови категории с много подкатегории, които лесно да ориентират потребителите.

Отново в помощ но клиентите добавихме бутони за бърз преглед на продуктите, за добавяне на даден букет в любими, а също и бутон за сравнение между различни букети и кошници. За лесно и бързо намиране на подходящ букет в сайта помагат търсачката и филтърът на продуктите по цена.
 
Освен със самата изработка на онлайн магазин, нашата фирма се ангажира и с поддръжка на уеб сайт и SEO оптимизация на онлайн магазин за нашия клиент. Добавихме блог, чиято функция е освен да се публикуват интересни статии за цветята и да се дават съвети за тяхното отглеждане, но и да е в помощ на СЕО оптимизация на онлайн магазин bestflowers.bg.
bg en
Всички права запазени ® 2023
Този сайт използва бисквитки.