Интернет магазин за дамски дрехи в Варна Modish


Година: 2018
Клиент: МОДИШ

Посети уеб сайта: modish.bg

Сподели в  

Изработка на онлайн магазин с интегрирана функционалност за генериране на товарителници посредством Speedy във Варна.
Интернет магазинModish.bg се свърза с уеб агенцията ни със запитване за редизайн на сайт и изработка на онлайн магазин за продажба на дамски дрехи, чанти и аксесоари, внос от Италия.

Използвайки всички наши знания и опит в изработка на онлайн магазини и уеб сайтове, SEO оптимизация на сайтове и интернет маркетинга, ние се заехме с възложеният проект. Тясното взаимодействие на дизайнери, програмисти, маркетолози и оптимизатори ни позволи да създадем уникален онлайн магазин.

Онлайн магазинът Modish.bg е разработен изцяло от фирма Интерсофт, като наблегнахме на семпла визия, но с добра организация на продуктовия каталог за представяне по най-ясен начин дрехите и артикулите, които се предлагат, тяхното описание, размери и цветове. Потребителят може да филтрира своя избор по цвят, размер и разновидност. Освен цялата тази функционалност, разработихме модул „Ваучери за отстъпка“, която дава възможност за отстъпки при онлайн поръчка от магазина.

Изработихме контролен панел (CMS с CK Editor) с възможност за добавяне на неограничен брой страници и подстраници, категории, подкатегории и продукти, тяхното редактиране, триене и модериране. Модул „Потребители и логин“, модул „Кошница с поръчки“ за добавяне на продукти в кошницата, създаване на поръчка, списък с поръчки в контролния панел, опция за редакция от администратор, опция за принтиране на поръчката. Модул „Слайдшоу“, „Новини“, „Бюлетин“ с възможност за абонамент на заинтересувани потребители.

Ако искате да създадете ефективен и печеливш онлайн магазин за дрехи, ние сме готови да предложим нашите услуги. Нашите експерти ще създадат за вас уникален дизайн, ще осигурят мощна функционална част и лесна работа

bg en
Всички права запазени ® 2023
Този сайт използва бисквитки.