Що е то Отзивчив дизайн или Респонсив дизайн ?

Отзивчив уеб дизайн или Responsive Web Design или RWD ("responsive" от английски - отзивчив), представлява вид стилизиране на уеб страници, целящо да осигури оптималната ѝ визуализация и улеснено взаимодействие с нея, което да е подходящо за различни устройства. Това са мобилни телефони, настолни компютри, таблети и др. И техните различни резолюции на екрана. Като целта на това адаптиране е да се минимизира нуждата от скролване.
Уеб сайт изработен чрез Отзивчив дизайн, адаптира съдържанието си към средата, на която се визуализира чрез използването на  гъвкави, базирани на пропорции решетки.
Отзивчивия уеб дизайн или Респонсив уеб дизайн  е все по-използван и придобива все по-голямо значение, тъй като количеството на мобилния трафик възлиза на повече от половината от общи интернет трафик. Тази тенденция е толкова разпространена, че Google започна повишаване на рейтингите на сайтове, които са с Отзивчив уеб дизайн или Респонсив уеб дизайн.
За това и ние създадохме уеб пакети с респонсив уеб дизай или отзивчив дизайн , за да може продукта който предлагаме да е качествен и достоен за нашият клиент.
Нашият пакет уеб сайт е с респонсив дизайн, който автоматично се адаптира към резолюцията на мобилното устройство, таблет и др.
Знаете ли че Google официално препоръча изработването на уеб сайт с респонсив дизайн като техен предпочитан метод за създаване на мобилни уебсайтове. Ако имате сайт или блог е време сериозно да се замислите върху преминаване към респонсив дизайн, вместо да поддържате отделен мобилен сайт.
Предимствата когато изработваме вашият уеб сайт с  респонсив уеб дизайн са:
1. Спестявате време и пари за поддръжка на отделни сайтове
2. Много добър за оптимизация на сайта , тъй като всяка страница ще има отделен линк, като по този начин, Google ще индексира по добре сайта ви .
3. Рапортите от Google Analytics ще бъдат по-точни, посещенията на сайта от мобилни устройства и компютри ще се изкарват заедно.
Ние сме направили така, че Вашият уеб сайт от готови уеб пакети да е с Респонсив уеб дизайн за да изглежда добре на всички устройства – мобилни и настолни устройства и таблети .

bg en
Всички права запазени ® 2023
Този сайт използва бисквитки.