Изработка на уеб сайт, цена за уеб дизайн и програмиране

Изработка на уеб сайт, цена за уеб дизайн и програмиране
Създаване на уеб сайт - бързо и лесно :) Създаване на уеб страница. Звучи сложно, нали? Това не е така! Вие не трябва да бъдете уеб програмист или уеб дизайнер за да имате собствен уеб сайт. Винаги може да използвате нашите професионални знания и умения на конкурентна ниска цена за изработка на уеб сайт и уеб дизайн. Има няколко основни стъпки за създаване на уеб сайт.
Стъпки при изработка на уеб сайт. Какво трябва да знаем?

СТЪПКА 1
Изработка на уеб сайт, уеб дизайн, цена?
Повечето сайтове са или новинарски сайтове или информационни или продуктови каталози (онлайн магазин) или сайт визитка (корпоративен уеб сайт). Като към всеки вид има различен подход. Както и всеки вид има различна цена за изработка на уеб сайт.
Уеб дизайн - как искате да изглежда вашият сайт? Изберете внимателно подходящият за вас дизайн на сайт!
Навигация в сайта - навигацията отразява на информационната архитектура на сайта ви.
Съдържание в сайта - съдържанието е страниците, които ще изградят вашият сайт. Избирайки вида уеб сайт, вие ще разберете от какви видове страници се нуждаете при изработка на сайта.

СТЪПКА 2
Хостинг за вашият уеб сайт
Хостинг - хостинг е мястото, където да поставите вашия уеб сайт и всички уеб страници. Въпреки че е възможно да се изгради един сайт на персонален компютър и да не се вижда онлайн, то това е безсмислено. Така че първото нещо, което трябва да направите, е да изберете уеб хостинг доставчик. Съществуват няколко вида на уеб хостинг варианта, между които можете да избирате: собствен, виртуални и споделен хостинг. Много хора поглеждат към безплатен хостинг, но не може да има хостинг безплатно. Не винаги получавате най-голямо пространство, може да се наложи да показвате реклами на вашия сайт, или може да има трафик лимит. Понякога има ограничения за това, което можете да поставите в един безплатен хостинг доставчик. Например, някои не позволяват на електронна търговия или хазарт или друго съдържание. Някои доставчици на безплатен хостинг вземат високи такси за поддръжка. Не пропускайте да прочетете всичко написано с дребен шрифт, преди да поставите вашия сайт на безплатен уеб хостинг. Препоръчваме да използвате безплатен хостинг за да тества уеб страници и лични страници, но не и за уеб сайтове, които се надявате да печелите пари.

СТЪПКА 3
Избор на домейн за вашият уеб сайт
Имате ли нужда от име на домейн?: името на домейн е лесен адрес, който посетителите могат да изпишат  в браузър, за да стигнат до вашия сайт. Името на домейн предоставя допълнително брандиране за вашия сайт и го прави по-лесно за хората да си спомнят името на уеб страницата ви.

СТЪПКА 4
Добавяне на вашия сайт в уеб пространството
Публикуване и ли добавяне на файловете на вашия уеб сайт в избраният хостинг и домейн.

СТЪПКА 5
SEO oптимизиране на уеб сайт
Откриване на вашия уеб сайт от интернет потребители: най-лесният начин е чрез оптимизация за търсачки или SEO. Можете да изгради своя сайт, така че да се класира добре в търсачките. Това може да бъде много трудоемък процес, изискващ много време и търпение, но е на ниска цена ако работите по текстове в сайта и спазвате съответните изисквания на Google и останалите търсачки.
Други начини за популяризиране на вашия сайт, включват:  метод от уста на уста, електронна поща и реклама. Вие трябва да включите вашия домейн в професионалната кореспонденция и когато има смисъл и в лични съобщения.
Полезен съвет: сложете домейна в имейл подписа заедно с имейл адреса!

СТЪПКА 6
Писане на текстове за уеб сайт и поддръжка на уеб сайт
Изработката на уеб сайт е само първата стъпка, за да има успешен уеб сайт.
Поддръжка на уеб страницата: поддръжка може да бъде най-скучната част от уеб дизайна, но за да се запази вашия сайт, да се развива правилно и в добро състояние, трябва да тествайте сайта си, както по време на изработката така и след това.Новите устройства идват на пазара постоянно, а производителите на браузъри постоянно подобряват своите браузъри.
Съдържание на уеб сайт: редовно трябва да се добавя ново и актуално съдържание. Колкото повече съдържание създавате добавяте към вашия сайт толкова повече посетители ще имате.
bg en
Всички права запазени ® 2024
Този сайт използва бисквитки.