SEO оптимизация и маркетинг
SEO оптимизация и маркетинг
SEO (на английски: search engine optimization, SEO) е маркетингова дисциплина, насочена към нарастващата видимост в биологичните (неплатени) резултати от търсенето. Оптимизацията на един сайт за търсачки включва както технически, така и творчески елементи, необходими за подобряване на класирането, задвижване на трафика и повишаване на информираността в търсачките. Има много аспекти на SEO, от текстовете на страницата ви до начина, по който другите сайтове се свързват с вас в мрежата. Понякога SEO е просто въпрос на добра архитектура, или по-точно сайтът да е  структуриран по начин, който търсачките разбират.

SEO не е само умение за изработване на уеб сайтове, подходящи за търсещи машини. Става въпрос за това, да направите сайта си по-добър и за хората. В Интерсофт вярваме, че тези принципи вървят ръка за ръка.

Стремим се да обхванем всички области на оптимизиране на уеб сайт за търсачки - от намирането на термини и фрази (ключови думи), които генерират трафик към уебсайта Ви, правейки вашия сайт приятелски на търсачките, изграждане на връзки и маркетинг на вашия сайт. Ако сте объркани за тези неща, не сте сами и ние сме тук, за да ви помогнем.
Целта не един Уеб сайт не е просто да присъства в Интернет пространството, а да работи за вашите интереси. За постигането им са нужни комплект от услуги, за да може да привлечете трафик (посещения) на сайта си и да го трансформирате в реални клиенти или делови контакти.

Образно, компонентите на този комплект са 3:

SEO Оптимизация на уеб сайт
SEO означава "оптимизация на търсачките". Това е процесът на получаване на трафик от "безплатните", "органичните", "редакционните" или "естествените" резултати от търсенето на търсачките.

Интернет маркетинг
Една единствена цел …  да се достигне до клиента (потребителя).

Писане на текстове
Полезно съдържание  и за хора  и за търсачки.

Всички права запазени ® 2017