Начална SEO оптимизация за Гугъл


Сподели в  

Начална SEO оптимизация за GOOGLE (Search Engine Optimization ) включва редица отделни и взаймосвързани SEO действия, които помагат на цялостния процес за постигане на ефективни резултати за класирането на уеб сайт в търсачката на Гугъл, BING, Yahoo и др.

С помощта на SEO оптимизация на сайт ще се класирате на предни позиции в резултатите на Google  търсачката, ще бъдете по-лесно откриваеми от хората, който търсят в дейност, услуга или продукт, които предлагате, а уеб сайта ще получава повече трафик.

Задължително е да се направят няколко важни регистрации, който ще повлияят на Гугъл да открива уеб сайта. Важно е да се направят правилните предложения за подходящи ключови фрази, думи и добавяне на заглавие на страниците, нарича се Meta title и добавяне на описание на страниците - Meta description.

При началната SEO оптимизация на уеб сайт е важно правилното форматирането на съдържанието в текстовите страници.

Какво включва начална SEO оптимизация на уеб сайт за Гугъл:
  • Регистрация в Google My Business - регистрация на бизнеса ви в Google и излизане в резултатите на Google Maps. Google My Business е инструмент за бизнесите и организациите с който се управлява вашият бизне в интернет пространството.
  • Добавяне на профил в Google Search Console - за проверка на ключови фрази и думи, по които е открит уеб сайта за успешен интернет маркетинг
  • Добавяне на профил в Google Analytics - за следене на посещения в уеб сайта и правене на анализи за целите на Вашият онлайн маркетинг
  • Анализ на съдържанието на уеб сайт
  • Предложение за подходящи ключови думи и фрази
  • Предложения за добавяне на заглавие на страниците (Meta title) и добавяне на описание на страниците (Meta description)
  • Форматиране на съдържанието в текстовите страници
 
bg en
Всички права запазени ® 2023
Този сайт използва бисквитки.