SEO оптимизация

SEO оптимизация на уеб сайт и Интернет маркетинг
SEO (на английски: search engine optimization, Оптимизация на уеб сайт за търсачки) е маркетингова дисциплина, насочена към нарастващата онлайн видимост в търсачките, често наричани "естествени", "органични" или "спечелени" резултати (във всички големи търсачки като Google, Bing и Yahoo).

Те извеждат резултати по търсене с ключови думи или фрази на уеб сайт, страница и друго съдържание, като например видеоклипове, изображения, новини или местни обяви. Търсачката извежда резултата, като ги подрежда (класира) въз основа на това, което счита за най-подходящо за потребителите.

Как да убедим Google, че точно нашата услуга, дейност, продукт, новина, изображение са най-подходящи за потребителят търсещ онлайн информация и да ни изведе в първите резултати от търсенето. SEO оптимизацията е тази наука. Ние я изучаваме ежедневно и знаем как да я приложим.

Оптимизацията на сайт за търсачки включва както технически, така и творчески елементи, необходими за подобряване на класирането, задвижване на трафика и повишаване на информираността в търсачките. Има много аспекти на SEO, от писане на текст за страницата ви до начина, по който другите сайтове се свързват с вас в мрежата. Понякога процеса оптимизиране на сайт е просто въпрос на добра архитектура, или по-точно сайтът да е  структуриран по начин, който търсачките разбират.


 SEO оптизизацията не е само умение за изработване на уеб сайтове (програмиране), подходящи за търсещи машини. Става въпрос за това, да направите сайта си по-добър и за хората.

В Интерсофт вярваме, че тези принципи вървят ръка за ръка и тук се включва втората част от нашето заглавие – Интернет маркетинг (Онлайн маркетинг) – да се привлече повече трафик (посещения) в уеб сайта и да превърне посетителя в потенциален клиент.

Стремим се да обхванем всички области на оптимизиране на уеб сайт за търсачки - от намирането на термини и фрази (ключови думи), които генерират трафик към уеб сайта Ви, правейки вашия сайт "приятел" на търсачките, както и изграждане на връзки и маркетинг на вашия сайт.

Ако сте объркани за тези неща, не сте сами и ние сме тук, за да ви помогнем.

Целта не един уеб сайт не е просто да присъства в Интернет пространството, а да работи за вашите интереси. За постигането им са нужни комплект от услуги, за да може да привлечете трафик (посещения) на сайта си и да го трансформирате в реални клиенти или делови контакти.


ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА


Контакти
СОФИЯ
бул. Витоша 131 А
+359 2 412 88 33
ВАРНА
ул. Ал. Дякович 45
+359 52 733 233


Контактна форма
Прочетох и съм съгласен с Условията за ползване и Политика за защита на личните данни
Съобщението е изпратено
Съобщението не е изпратено
bg en
Всички права запазени ® 2020
Този сайт използва бисквитки.