Off–Page SEO оптимизация


Сподели в  

Off–Page SEO оптимизация се наричана още външна оптимизация или линк билдинг, което означава че се оптимизира извън сайта.

При този тип оптимизация се пишат голямо количество текстове и се публикуват в много различни сайтове. Методите за Off–page SEO оптимизация се свеждат до линк билдинг (Link Building), което означава изграждане на връзки към вашият сайт.

Важно е да се знае, че този тип оптимизиране е много трудоемко, а от там и скъпо. При извършването на този тип оптимизация, трябва да се пишат големи количества уникални текстове. Всеки текст трябва да се публикува заедно с линк към сайта. За максимален ефект на този вид оптимизация е да се публикува, една публикация и един линк към един сайт.

За да не бъдете наказани от Google трябва да се публикуват примерно 50 различни публикации с 50 различни линка в 50 различни уеб сайта.

Off–page SEO оптимизацията или така наречената външна SEO оптимизация се извършва като уеб сайта се регистрира в директории, размяна (обмен) на линкове между един или повече уеб сайта.

Публикуване на постове в социалните мрежи и популяризиране на уеб сайта в тези социални мрежи, трябва да се публикуват качествени статии, като е важно съдържанието на статиите да е полезно за потребителите за да се получи по-добър ефект.

 
Контакти
office@intersoft.bg

СОФИЯ
бул. Витоша 131 А
+359 2 412 88 33
+359 898 582 261

ВАРНА
ул. Ал. Дякович 45
+359 52 733 233


Контактна форма
Прочетох и съм съгласен с Условията за ползване и Политика за защита на личните данни
Съобщението е изпратено
Съобщението не е изпратено
bg en
Уеб дизайн Варна, Изработка на уеб сайт, 3Д анимация, 3Д визуализации, Изработка на Онлайн Магазин, Цени и пакети, Софтуер за управление, Видео и реклами
Всички права запазени ® 2019
Този сайт използва бисквитки.