SEO оптимизация и маркетинг
Социалните мрежи се изградиха, като една от най-добрите платформи за достигане до потребителите на информация за стока, услуга или бизнес. Затова се появиха нови подходи за дигитален маркетинг. Една от най-добрите стратегии, използвани от бизнеси, които искат да увеличат онлайн трафика си към сайта, е социалната медийна оптимизация (SMO).

Оптимизацията в социалните мрежи  (Social media optimization - SMO) или Маркетинг за социални мрежи (SMM) има една цел – чрез публична изява да повиши осведомеността и да превърне посетителя в клиент. Подходите са с добре написани текстове, привлекателни снимки или видеа да се привлече интереса на хората да посетят фейсбук страницата ви или уеб сайта, да коментират, да споделят съдържанието.

Така уеб сайта, бизнесът ви или продукта открива своята аудитория и шанса за реални печалби се увеличава.

Разликата между оптимизиране на сайт за търсачки (SEO) и маркетинг за социални мрежи (SMO, SMM) става все по-малка, а общите точки и цели все по-преплетени. Само оптимизация на сайт не е достатъчна, или само представяне във Facebook страница или Google +. Заедно са по-силни!

A Facebook е СИЛА!!!

Facebook, Google +, Twitter, Instagram, YouTube превръщат потребителите си във ваши клиенти.

Маркетинг в социални мрежи е важен фактор в оптимизацията на уеб сайт тъй като търсачките все повече използват препоръките на потребителите на социални мрежи като Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn, Pinterest, Instagram и Google+, за да класират и изтласкат сайт напред в страниците с резултати от търсенето. Когато дадена уеб страница е споделена или "харесана" от потребител в социална мрежа, тя се смята за "глас" за качество на тази уеб страница. Например при правилна поддръжка на Facebook страница, това са постижими резултати.

Алгоритмите извеждащи резултати в Google, взимат в предвид тези гласове, за тях това е показател, че сайта е значим, интересен и полезен за потребителите. Освен това, е по-трудно да се манипулират подобни споделяния и харесвания. Това, съчетано с все по-персонализирано търсене на базата на интереси и местонахождение, значително увеличи значимостта на присъствието на социалните медии в оптимизирането.

Може да се запознаете подробно какво включва услугата на Интерсофт Маркетинг в социални мрежи по-долу.

 

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА


Контакти
office@intersoft.bg

СОФИЯ
бул. Витоша 131 А
+359 2 412 88 33
+359 898 582 261

ВАРНА
ул. Ал. Дякович 45
+359 52 733 233


Контактна форма
Прочетох и съм съгласен с Условията за ползване и Политика за защита на личните данни
Съобщението е изпратено
Съобщението не е изпратено
bg en
Уеб дизайн Варна, Изработка на уеб сайт, 3Д анимация, 3Д визуализации, Изработка на Онлайн Магазин, Цени и пакети, Софтуер за управление, Видео и реклами
Всички права запазени ® 2019
Този сайт използва бисквитки.