Регистрация в портали на уеб сайт


Сподели в  

За да бъде харесан вашият сайт от търсещите машини е важно да бъде открит чрез проследяване на линкове от други сайтове.

Колкото повече линкове имате към сайта, толкова повече посещения ще имате от роботите и толкова по добри позиции в Google търсачката.

За да има отлични резултати е нужно да се направи по правилния начин и в портали и уеб сайтове с висок рейтинг за търсачките.

Търсачките в GOOGLE, BING, Yahoo и др. харесват думите и текстовете.

За регистрация в порталите се изисква много време и добри познания къде точно да регистрираш дадения уеб сайт. Много подходящи са порталите, който директно препращат както роботите така и посетителите към уеб сайта.
Това е един затворен кръг като посещенията водят до повече посещения. Големите портали водят много посещения, което от своя страна води до добро позициониране на уеб сайта при търсене, и обратно.

По този начин Google регистрира даден уеб сайт като качествен. Също така може да се разменят линкове и банери с други сайтове.
 

Контакти
office@intersoft.bg

СОФИЯ
бул. Витоша 131 А
+359 2 412 88 33
+359 898 582 261

ВАРНА
ул. Ал. Дякович 45
+359 52 733 233


Контактна форма
Прочетох и съм съгласен с Условията за ползване и Политика за защита на личните данни
Съобщението е изпратено
Съобщението не е изпратено
bg en
Уеб дизайн Варна, Изработка на уеб сайт, 3Д анимация, 3Д визуализации, Изработка на Онлайн Магазин, Цени и пакети, Софтуер за управление, Видео и реклами
Всички права запазени ® 2019
Този сайт използва бисквитки.