Изработка на уеб система за онлайн резервации за Изида Спорт Добрич


Година: 2010
Клиент: Изида ООД
Посети уеб сайта: www.izida-sport.com

Сподели в  

Изработка на уеб система за онлайн резервации за Изида Спорт град Добрич.
Спортен комплекс „ИЗИДА” предлага на всички желаещи да се отдадат на спорт и почивка, четири открити тенис корта, волейболна и баскетболна зала, футболно игрище с изкуствена трева, закрит плувен басейн, в който се провеждат и занятия по акваспининг, СПА център, фитнес зала, както и зала, оборудвана с байкспинери. Освен в парк „Св. Георги” ИЗИДА разполага с футболно игрище, също с изкуствена трева и два закрити тенис корта с изкуствена настилка, намиращи се на територията на „Търговия на едро” в Индустриалната зона на града.
За разширяване на дейността на компанията и достигането до повече потребители на спортни услуги, от "Изида" ООД решиха да поръчат изработка на уеб сайт с онлайн резервации и онлайн плащане, отговарящ на нуждите на фирмата и клиентите й. Тук подходяща беше изработка на уеб дизайн с тематична насоченост, която да даде цялостен облик на изработения уеб сайт и онлайн резервациите. Предвид спортната насоченост в изработката на уеб дизайна бяха включени цветове, лога и общо оформление даващи възможност на потребителя още от пръв поглед да придобие впечатление от така изработеният уеб сайт, като спортен.
 
Включените в цената за изработката на уеб дизайн елементи, като топка за тенис, бутонки, фон на трева, дадоха завършен вид на готовия уеб сайт. В момента от фирмата поддържат контакти с нас и за допълнителните услуги, които предлага нашата фирма във връзка с поддръжката и осъвременяването на уеб сайта.
 
Самият спортен комплекс се намира в град Добрич, Варненска област, а на страницата са дадени всички контакти и начини за връзка, необходими на клиентите за онлайн резервации.
 

bg en
Всички права запазени ® 2024
Този сайт използва бисквитки.