Клиенти и референции
През изминалите 16 години Интерсофт ООД изработи проекти за стотици клиенти, които имаха нужда от изработка на уеб сайт, направа на 3D визуализации, анимации и дигитална реклама, изработка и поддръжка на уеб сайтове. През това време фирмата изгради огромно доверие, което ни донесе много референции от нашите клиенти. Те с удоволствие ни изпратиха своите впечатления и ни препоръчват като надежден и коректен партньор.

Интерсофт ООД изпълнява всички договорни отношения с високо качество и в срок, използвайки използва най-модерните средства и технологии.

Интерсофт ООД получи много благодарности за професионалното отношение екипа си към всеки проект от голяма част от клиентите си, като се подчертава професионализма и отзивчивостта, с които екипът откликва на нуждите им.

Поради тези и много други качества Интерсофт е препоръчвана като надежден партньор на всеки който се нуждае от професионално уеб решение.


 
Министерство на околната среда и водите
ДИРЕКЦИЯ „НАЦИОНАЛЕН ПАРК ЦЕНТРАЛЕН БАЛКАН“

 

Във връзка с досегашната ни съвместна дейност при осъществяването на редица проекти, Дирекция „ Национален парк Централен Балкан „ дава своята висока оценка за работата на фирма Интерсофт ООД гр. Варна като коректен наш партньор.

Всички договорни ангажименти са изпълнени качествено и в сроок с използване на най-модерни средстава и технологии, а така също предоставяне на професионални услуги, като консултации, инсталиране, обучение и сервизно обслужване при разработените и внедрени онлайн информационни системи. Въз основа на горепосоченото, както и на добрата ни съвместна дейност, препоръчваме фирма ИНТЕРСОФТ ООД като стабилен, опитен и лоялен партньор.
 
 

ДИРЕКТОР: Нела Рачевиц
 
ДОРЕЛОВ
Венцислав Дорелов ЕООД 

Имам удоволствието да изкажа изключителните си впечатления от фирма Интерсофт и да препоръчам работата на екипа им, като се водя от презумцията за високо ниво на професионализъм, бързина, акуратност и прецизност. След проучването на много фирми в национален мащаб с които да работим по поддръжката на нашият уеб сайт, се спряхме на Интерсофт привлечени от креативната мисъл, новаторския дух и модерните предложения.

Съвместната ни работа датира от 2003 год., като до този момент екипът на Интерсофт изработи за нас 3D визуализации, анимации, изпълнява дизайнерски интериорни и екстериорни решения, хостинг и поддръжка на сайта ни. Съвместната ни работа е продиктувана от интелигентни решения за доброто представяне на нашите проекти в Интернет пространството.


24.11.2005 год. 
 
Милена Костова
Мениджър „ Венцислав Дорелов“ ЕООД
 

ПРАЙМ РИЪЛТИ ИНВЕСТМЪНТ ООД

 
Intersoft изпълняват ангажиментите си в рамките на уговорения срок и са винаги насреща за да Ви предложат впечатляващи идеи за разработването на Вашия сайт.

Дори след като Интернет сайтът беше пуснат в действие Intersoft продължиха да реагират изключително бързо и ефективно, показвайки, че ценят нашето партньорство и разбират нашите нужди.

Искам да предложа услугите на Intersoft на всеки, които търси професионален Е- партньор.
 

11.07.2006 год.
 
БЛАКСИЙВИЛАС.нет ООД 

Заедно с Интерсофт ООД , Блаксийвилас.нет ООД работи успешно от 2004год.
Фирмата разполага с квалифициран ръководен и изпълнителен персонал и изпълнява стриктно договорните си отношения с нас.
През настоящата година Интерсофт ООД разработи за нас няколко сайта www.balckseavillas.net  www.skipropertybg.comwww.bgrentals.com  , www.bgpropertyagents.com, както и редица рекламни банери и атрактивни Flash анимаци. Разчитаме всекидневно на компетентна помощ и консултации от служителите на фирмата. Останахме много доволни от положените от тях усилия за оптимизация на горепосочените уеб сайтове в най-известните Интернет търсачки – Google и Yahoo.

Препоръчваме Интерсофт ООД като надежден партньор.
 

25.11.2005 год.                                                                                    Мартин Дичев
 
СИРИУС 49 ЕООД

Имам удоволствието да изкажа положителните си впечатления от фирма Интерсофт и да ги препоръчам , имайки в предвид високото ниво на професионализъм, бързина, акуратност и прецизност на техният екип.

След проучването на много фирми в национален мащаб, с които да работим по подръжката на двата ни уеб сайта, се спряхме на Интерсофт, привлечени от креативната мисъл, новаторския дух и модерните предложения. Съвместната ни работа датира от 2005 година, като до този момент екипът на Интерсофт изработва за нас 3D визуализации и анимации, изпълнява дизайнерски интериорни и екстериорни решения, хостинг и поддръжка на сайтовете ни.Съвместната ни работа е продиктувана от интелигентни решения за доброто представяне на нашите проекти в Интернет пространството.

Настоящата референция се издава за да послужи пред бъдещи клиенти.

Гр.Варна
15.07.2006 год. 
 
МТС ИНВЕСТМЪНТС ООД

По време на целия процес на работа ние получихме висококачествено професионално обслужване, оригинален уеб дизайн и ефикасно техническо изпълнение. Екипът на Intersoft се отнесе отговорно към спецификата на нашата работаи показва изключителна прецизност.
Те са насреща и са готови да решат каквито и проблеми да възникнат.

Това са причините, поради които бих искал да препоръчам Интерсофт на всеки, който търси професионални софтуерни решения и оригинален творчески дизайн.
 

Дата: 20.07.2006 год.
 
АМФОРА ПАЛАС ООД

С настоящата рефернция бихме искали да изразиим нашите впечатления от съвместната ни работа с Интерсофт ООД.
Амфора Палас ООД има собствени стандарти за изработка на уеб сайта, които трябва да бъдат спазвани детайлно и без никакви отклонения.

Изборът на Интерсофт за изграждане на сайт ни беше направен на базата на техният опит, отлични референции и професионализъм.

Интерсофт ООД изградиха нашият сайт стриктно спазвайки всички предварително зададени стандарти за корпоративна идентичност и дизайн в максимално кратко срокове.
Искаме да изразим нашето задоволство от професионализма на екипът на Интерсофт, както и от тяхната бърза реакция и обратна връзка при решаването на всички възникнали въпроси или нови изисквания от наша страна.

От името на Амфора Палас ООД бих искал да препоръчам Интерсофт ООД  като надежден партньор разполагащ със силен екип от опитни и доказани професионалисти.

 
23.07.2008 год
Амфора Палас ООД
 
БЯЛАТА ЛАГУНА  АД 

„ Бялата лагуна „ АД  с.Топола  общ.Каварна , БУЛСТАТ 124601487 издава настоящата референция в уверение на това, че Интерсофт  ООД БУЛСТАТ 103701630 е дългогодишен надежден партньор в изработване на редица поръчки на фирмата и свързаните с нея дружества, като визуализации с високо ниво на детайлност, изработка на 3D модели, видеоанимации и други.

В последните месеци изградиха уеб сайт на комплекс Бялата лагуна за Real estates със стилна визия и съвременно излъчване, който предлага на клиентите детайлна информация за проекта.

С настоящата референция изразяваме удовлетворението си от съвместната работа с Интерсофт ООД като изключително мобилни, справящи се във всяка ситуация в процеса на работа и бързо реагиращи на изискванията ни.

Препоръчваме Интерсофт ООД  като надежден партньор на всеки, който се нуждае от професионално уеб решение.
Надяваме се така поднесената информация да послужи на бъдещите клиенти да предпочетат Интерсофт ООД за осуществяване на проектите си.
 

Юли 2008год. 
Димитър Митев
Изпълнителен директор
 
ГАЗКО

С настоящата референция фирма Газко изразява впечатленията си от работата на фирма Интерсофт  ООД по отношение създаването, поддръжката и развитието на сайта на компанията www.gasko.bg

Фирма Интерсофт ООД  разполага с опитен и квалифициран персонал и ръководство, с чията помощ бяха изпълнени и най-взискателните ни изисквания. Работата им се отличава с професионализъм и високо качество.

Специалистите на Интерсофт ООД са способни качествено да изпълняват задания и технологии които са иновативни и водещи. Като изпълнител спазват стриктно договорните срокове при високо качество на работата и голяма сложност на изпълняваният проект. В редките случаи, когато се налага техническа поддръжка тя се извършва бързо и професионално.
фирма Газко отговорно препоръчва фирма Интерсофт ООД като надежден и коректен партньор.
 

Гр.Варна
Юли 2008год
Светослав Граменов
 
ПРАЙМ 

С радост бихме искали да споделим успешният избор които направихме с екипа на Интерсофт ООД за доставчик на интернет услуги и онлайн представяне свързано с нашата уникална идентичност в интернет пространството.

Благодарим на екипа на Интерсофт за отзивчивостта и професионализма с който откликват на нашите нужди. Възникналите в процеса на работа въпроси свързани с допълнителни наши искания се решаваха от екипа на фирмата своевременно, професионално и с дух на коректни партньорски взаймоотношения.

С показаните при съвместната работа резултати специалистите на фирмата са желани партньори за нашите бъдещи проекти.
 
Гр. Варна
21.07.2008год.
Красимир Георгиев
Прайм 
 
Министерство на околната среда и водите
ДИРЕКЦИЯ НАЦИОНАЛЕН ПАРК „ПИРИН“


 

Даваме настоящата референциа в уверение на това, че фирма Интерсофт ООД , гр.Варна, е коректен наш партньор.
Нашите взаимоотношения са били и са отлични, като всички договорни ангажименти се изпълняват качествено и в срок. Горепосочената фирма работи изключително качествено и професионално в областта на проектиране и изграждане на онлайн информационни системи.

Въз основа на горепосоченото, както и на добрата ни съвместна дейност, препоръчваме фирма Интерсофт ООД , като стабилен, опитен и лоялен партньор.


Гр.Банско
26.09.2008 год.
С уважение:
Директор: Инж. Г. Грънчаров
 
ОБЩИНА АЙТОС
От Община Айтос, гр.Айтос ул.Цар Освободител N3
 
Даваме настоящата референция в уверение на това, че фирма Интерсофт ООД гр.Варна е коректен наш партньор.
Горепосочената фирма работи изключително качествено и професионално в областта на проектиране и изграждане на информационнаи системи.

Въз основа на горепосоченото, както и на добрата ни съвместна дейност, препоръчваме фирма „ Интерсофт“ ООД, като стабилен, опитен и лоялен партньор.
 

29.09.2008 год.
гр.Айтос
 
ОБЩИНА МАЛКО ТЪРНОВО

Гр. Малко Търново, ул.“ Малкотърновска комуна“ N:3,
 
Даваме настоящата референция в уверение на това, че фирма Интерсофт ООД гр. Варна е коректен наш партньор.

Нашите взаимоотношения са били и отлични, като всички договорни ангажименти се изпълняват качествено и в срок. Горепосочената фирма работи изключително качествено и професионално в областта на проектиране и изграждане на онлайн информационнаи системи.

Въз основа на горепосоченото, както и на добрата ни съвместна дейност, препоръчваме фирма ИНТЕРСОФТ ООД, като стабилен, опитен и лоялен партньор.


29.09. 2008 год.
Малко Търново 
 
МИГ МАРКЕТ - СТРОИТЕЛНА КОМПАНИЯ
Настоящата референция е доказателство за отличната съвместна работа с ИНТЕРСОФТ ООД, които спечелиха нашето признание с новаторските си и ефективни цялостни решения.
До този момент екипът на Интерсофт ООД изработи за нас корпоративния сайт на Миг Маркет ООД www.migmarket.bg, интерактивния Flash сайт – www.cooastalpropertiesbg.com, 3D визуализации и анимации.

Водещите принципи в дейността на Интерсофт ООД -високо качество на предлагания продукт, професионализъм и коректни бизнес отношения, създават климат на доверие между нас и основа за успешно дългосрочно сътрудничество.


Галин Ненов
Управител Миг Маркет ООД
 
 
САРАЛИЕВ

За нас е удоволствие да потвърдим нашите положителни впечатления за работата на фирма Интерсофт която изгради корпоративните уеб сайтове на Консорциум „Саралиев“.
Фирма Интерсофт бе предпочетена за изпълнител на проекта заради качеството на изградените вече интернет страници, 3D визуализации и анимации, които имахме удоволствието да разгледаме, високия професионализъм, характерен за нейните служители, стриктното спазване на договорените срокове за изпълнение.

Създадените интернет страници www.saraliev.com и www.belvedere-bg.com и отговаря на всички изисквания поставени от наша страна. От гореизложеното е видно, че фирмата Интерсофт е надежден и лоялен партньор, за когото коректното изпълнение на договорните взаимоотношения е приоритетна цел.

С удоволствие се присъединяваме към оценките на фирмите за Интерсофт като водещ разработчик на визуализации и анимации, проектиране на цялостно интериорни и екстерирни решения, изграждане и създаване на интернет страницив България, и я препоръчваме на други клиенти, които ценят професионализма и коректността в деловите взаимоотношения.
 

Управител: Анатолий Шарапов
 
ОРХИД ГАРДЪНС ВАРНА 
С голямо задоволство споделяме успешния избор, който направихме с екипа на Интерсофт ООД за доставчик на интернет услуги и онлайн представяне свързано с нашата уникална идентичност в интернет пространството.

Благодарим на екипа на Интерсофт ООД  за отзивчивостта и професионализма , с които откликват на нашите нужди. Възникналите в процеса на работа въпроси, свързани с допълнителни наши искания,се решаваха от екипа на фирмата своевременно, професионално и в дух на коректни партньорски взаймоотношения. С показаните при съвместната работа резултати специалистите на фирмата са желани партньори за нашите бъдещи проекти.


Мениджър Маркетинг
С. Иванова


Контакти
СОФИЯ
бул. Витоша 131 А
+359 2 412 88 33
ВАРНА
ул. Ал. Дякович 45
+359 52 733 233


Контактна форма
Прочетох и съм съгласен с Условията за ползване и Политика за защита на личните данни
Съобщението е изпратено
Съобщението не е изпратено
bg en
Всички права запазени ® 2020
Този сайт използва бисквитки.