Уеб сайт за агенция за недвижими имоти


Година: 2014
Клиент: Елеганс Хоум - град Варна

Посети уеб сайта: www.elegancehome.net

Сподели в  

Изработка на уеб дизайн и уеб сайт за агенция за недвижими имоти Елеганс хоум.

Елеганс хоум е българска агенция за недвижими имоти от град Варна. Агенцията е специализирана е покупко-продажба, изработка на пазарни оценки на недвижими имоти, осигуряване на банкови кредити, строително-ремонтни дейности, интериорен и екстериорен дизайн, документално оформление на сделки с имоти и други допълнителни дейности.
Агенията е на пазара повече от 15 години и с оглед на променящия се пазар и нуждата от онлайн присъствие на фирмата в интернет пространството и достигане до всички онлайн потребители, търсейки фирма за изработка на уеб дизайн, уеб сайт с три езикови версии и мобилна версия за на уеб сайта, агенцията се обърна към фирма Интерсофт ООД за да реализираме съвместно този онлайн проект.

Екипът от уеб дизайнери и програмисти на Интерсофт ООД се справи в максимално кратък срок за изработка на уеб сайта на агенцията и не на последно място на конкурентни пазарни цени.

Най-добрата референция за високото качество за изработка на уеб сайт е, че агенцията за недвижими имоти продължава да работи с нас и по нови уеб базирани проекти.
 
bg en
Всички права запазени ® 2024
Този сайт използва бисквитки.