Портал за обяви на фирми CheapoMap


Година: 2020
Клиент: CheapoMap

Посети уеб сайта: cheapomap.com

Сподели в  

2020 година стана крайъгълен камък за начина по който се прави бизнес. Това не подмина и тенденциите при изработката на портален тип уеб сайтове за предлагане на услуги и типовете сайтове за фирми.
Именно през 2020г. анализатори предположиха, че голяма част от всички взаимодействия с обслужването на клиенти ще преминат на самообслужване. На база тези очаквания, много фирми очакват или вече са внедрили портал за клиенти на самообслужване. Много от тях обаче не осигуряват интуитивното и безпроблемно преживяване, което клиентите търсят.

Уеб порталът cheapomap.com е специално проектиран уеб сайт за предлагане на услуги, който често служи като единна точка за достъп до информация. Също така може да се счита за библиотека с персонализирано и категоризирано съдържание. Портал за самообслужване и обобщаване на информация за продукти, услуги или корпоративна информация и позволява на потребителите да искат информация, да я активират. През портала за предлагане на услуги, се улеснява регистрацията на фирма онлайн, както и да качи своите услуги, сама.
Напълно достъпни са функциите за качване на снимка, лого, текст, оферти.
 
Новото в този съвременен уеб сайт портал за предлагане на стоки и услуги, е възможността потребителят онлайн да поръча и да плати за услугата. Затова се разработи и внедри система за онлайн разплащане.
Подобряването на клиентския опит трябва да е начело в списъка на основните кампании на всяка компания. Инвестирането в добри инструменти за обслужване на клиенти, като портали за клиенти, може да подобри процентите на задържане и да увеличи печалбата. Този клиентски портал е удобен за потребителя, интуитивен и предоставя свобода на вашите клиенти.
Използвани са голям набор от инструменти за автоматична SEO оптимизация като структурирани данни, OpenGraph, създаване на динамична карта на сайта sitemap.xml и robots.txt файлове, авоматично въвеждане на мета заглавия и мета описания и други.

Нашите специалисти, използваха мащабируема и гъвкава технология за изграждане на успешни портали за клиенти, за да се появи cheapomap.com. Порталът е динамично решение, което позволява на потребителите да поръчват, да проследяват напредъка при ремонти и да споделят документи или да обсъждат във форумно пространство. Гъвкавостта и интеграционните възможности на cheapomap.com, помогнаха за постигането на изискванията на клиентите ни и продължават да бъде двигател за предоставяне на възможно най -доброто изживяване на клиентите.
 

bg en
Всички права запазени ® 2024
Този сайт използва бисквитки.